A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У СОШНИКОВІ ПЛАНУЮТЬ ОБЛАШТУВАТИ СУЧАСНИЙ СКВЕР

Проєкт скверу розроблений з врахуванням побажань щодо влаштування не лише зон відпочинку, а й місця для проведення урочистих подій, яке стало серцем скверу. Про це повідомляє проєктна група Architectural studio Integral на своїй сторінці у Фейсбук.

10:38 28.05.2020

КАБМІН ПОГОДИВ ПРИЗНАЧЕННЯ ВОЛОДІНА НА ПОСАДУ ГОЛОВИ КИЇВСЬКОЇ ОДА

Кабінет міністрів погодив призначення тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна на посаду голови КОДА. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду 27 травня.

10:33 28.05.2020

Уже завтра у Київській області розпочнеться пом'якшення карантину

Маємо всі підстави пом’якшити карантин в регіоні уже завтра, у в вівторок, 26 травня. Окремо зазначаю, що це рішення не остаточне. Ми продовжуємо відстежувати епідемічну ситуацію щоденно. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної адміністрації Василь Володін.

11:30 25.05.2020

На Бориспільщині відзначили День вишиванки

Всесвітній День вишиванки відзначають щороку у третю неділю травня, аби показати, що вишита сорочка невід"ємна частина побуту, яка органічно вписується у сучасне щоденне життя.  Головним дрес-кодом працівників Бориспільської районної ради на чолі з головою районної ради Владиславом Байчасом у цей день було вишиване вбрання. «День вишиванки - це не просто свято, де ви можете похвалитися своєю вишиванкою - це свято єднання. Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. Тож нехай щастить усім українцям і нашій рідній землі!» - мовив В. Байчас.

11:57 21.05.2020

МИКОЛА КАСЬКІВ: «НАВЧАЛЬНИЙ РІК ЗАВЕРШИТЬСЯ, ЯК І ЗАПЛАНОВАНО, – 31 ТРАВНЯ»

Пандемія коронавірусу, котра вже майже п’ять місяців лютує в усьому світі, внесла корективи в усі сфери людського життя. Через карантин закрилися розважальні центри, магазини, салони краси, а для більшості українців робота вдома стала чи не єдиною можливістю заробітку. На дистанційне навчання перейшли і заклади освіти, що, звичайно, стало своєрідною перевіркою, настільки галузь освіти готова до викликів сучасності.

18:29 20.05.2020

У «БОРИСПОЛІ» 55 РОКІВ ТОМУ ВІДКРИЛИ ТЕМПІНАЛ В

Рівно 55 років тому – 20 травня 1965 року – в аеропорту «Бориспіль» урочисто відкрили та ввели в експлуатацію термінал В. Про це повідомила пресслужба Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

18:27 20.05.2020

Інформація про коронавірус на Бориспільщині

Станом на 20 травня за даними Бориспільського міжрайонного центру лабораторних досліджень на території Бориспільського району зареєстровано 49 лабораторно підтверджених діагнози COVID-19. Із 49 хворих на стаціонарному лікуванні у медзакладах області перебувають 24 особи.

18:25 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано