A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

СЕРГІЙ КРАВЧЕНКО: «МАЙБУТНЄ ТОЧНО НЕ ЗА ОНЛАЙН ШКОЛОЮ, А РОБОТ НІКОЛИ НЕ ЗАМІНИТЬ УЧИТЕЛЯ»

У Старинській ЗОШ кипить робота – готуються до нового навчального року. І хоч у владних кабінетах досі не визначились, коли і в якому форматі розпочнеться новий навчальний, – у селі сподіваються, що все буде, як раніше.

09:17 10.07.2020

АНАСТАСІЯ АВРАМЕНКО: «ЦЕ ПРОФЕСІЯ МРІЇ!»

«Зустрічати світанок в Єгипті, вечеряти у Львові, а потім побачити Ейфелеву вежу над Парижем та полетіти до Ізраїлю. Хіба це не професія мрії?» – з таким захопленням розповідає про свою роботу 24-річна бортпровідниця Анастасія Авраменко з села Кучаків.

09:16 10.07.2020

ПЕТРО БАЗЮЧЕНКО: «СПОРТ – МОЄ ХОБІ, БО Я ГОТУВАВ СЕБЕ ДО ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

5 липня свій 90-річний ювілей відсвяткував наш знаний земляк важкоатлет-гирьовик, 10-разовий чемпіон світу, 14-разовий чемпіон Європи, 25-разовий чемпіон України серед ветеранів та  дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор ветеранів Петро Базюченко. «ТС» завітала до ювіляра вже після свята, аби дізнатися рецепт довголіття та розпитати про плани на майбутнє.

09:15 10.07.2020

Проєкт “Децентралізація”: села Київщини боронитимуть право на добровільне об’єднання в суді

Обурення громад Київщини новим Перспективним планом області набирає обертів. Території, чию думку Кабмін при розподілі громад проігнорував, припинили мітингувати і пішли до судів. Своє право на добровільність у Феміди виборюватимуть села Миронівського та Кагарлицького районів. А Бориспільщина просить підтримки в Зеленського. Кажуть, об’єднання залишить їх без грошей.

14:43 07.07.2020

КИЇВОБЛЕНЕРГО НАГАДУЄ ЖИТЕЛЯМ ОБЛАСТІ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПЕРЕДАВАННЯ ПОКАЗІВ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКІВ

Київобленерго нагадує своїм клієнтам про необхідність з 1-го по 4 число кожного місяця передавати покази електроспоживання. Та розповідає про зручні й сучасні дистанційні сервіси, які працюють в компанії.

10:19 02.07.2020

ОЧІЛЬНИК МОЗ ПРИПУСТИВ МОЖЛИВІСТЬ ЗАКРИТТЯ КУРОРТІВ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС

В Україні можуть бути запроваджені додаткові обмежувальні заходи для курортів, зокрема Одеси, через значне збільшення кількості інфікованих COVID-19. Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив в ефірі ТСН.

10:16 02.07.2020

В УКРАЇНІ ЗРІС РОЗМІР ПРОЖИТКОВОГО МІНІМУМУ

З 1 липня, в Україні зростає розмір прожиткового мінімуму, відповідно зросте розмір соціальної допомоги, що до нього прив’язана. Розмір прожиткового мінімуму зростає згідно зі статтею 7 закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

10:12 02.07.2020

28 червня ювіляру - 50! Колектив Бориспільської районної ради, депутатський корпус, сільські голови щиросердечно вітають з прийдешнім ювілейним Днем народження голову Бориспільської районної ради Владислава БАЙЧАСА!

 Шановний Владиславе Михайловичу! Ви відомі як професіонал, людина авторитетна, вольова і доброзичлива, яка користується великою повагою. Ваші компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликають повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами. За Вашими плечима – багатолітня праця, досвід і визнання. Багато років роботи на посаді голови районної ради окреслені Вашою активною працею, небайдужістю, умінням відстоювати принципову позицію. 

09:15 26.06.2020

РЕМОНТ У ББЛІЛ ТРИВАЄ: У ПЛАНАХ – ОБЛАШТУВАННЯ ЕМЕRGENCУ БЛОКУ

Ремонтні роботи біля центрального входу в #КНП_ББЛІЛ у розпалі. Тут завершується облаштування нового під’їзду для машин екстреної медичної допомоги до окремого приймального дорослого відділення. Роботи з оздоблення фасаду на завершальному етапі, повідомили на офіційній сторінці КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» у Фейсбук.

09:11 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано