A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

КОРОНАВІРУС АТАКУЄ: У ГНІДИНІ ОБМЕЖИЛИ ДОСТУП ДО ПРИМІЩЕННЯ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Підступна хвороба дісталася члена сім’ї одного із співробітників Гнідинської сільської ради, тому від сьогодні (25 червня – ред.) обмежили доступ громадян до приміщення сільської ради. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив сільський голова Олександр Лазаренко.

09:10 26.06.2020

25 ЧЕРВНЯ СТАРТУВАЛА ОСНОВНА СЕСІЯ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ

Їх стали називати випускниками 1 вересня, у січні дівчата-одинадцятикласниці вже гортали модні журнали, підбираючи фасон випускної сукні, а вже у квітні, навчаючись дистанційно, всі чітко зрозуміли – ні гучного останнього дзвоника на шкільному подвір’ї, що сповіщає про закінчення навчального року, а випускників кличе в самостійне життя, ні випускного вечора не буде. Адже карантин, запроваджений через небезпечну інфекцію COVID-19, вніс свої корективи й у шкільне буття: й учням, і вчителям довелося опановувати дистанційне навчання та звикати до спілкування в режимі онлайн.

09:09 26.06.2020

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!

Державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона має бути правовою, чітко організованою, соціально-орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє нашої країни.

11:35 23.06.2020

Епідеміологічна ситуація на Київщині станом на 22 червня

За період епідемії в області всього лабораторно підтверджено 2236  випадків коронавірусної хвороби (COVID-19), з них у 180 дітей. Серед загальної кількості захворілих COVID-19 виявлено у 436 медичних працівників, з яких 189 працюють у медичних закладах міста Києва, 247 – у закладах охорони здоров’я Київської області.

11:08 22.06.2020

На Бориспільщині вітали людей в білих халатах

Напередодні Дня медичного працівника у залі районної ради вітали представників найгуманнішої професії. Церемонія нагородження проходила в умовах карантину, через те в залі зібралися лише керівники медичних закладів й установ, які передадуть вітання та нагороди від очільників міста й району своїм колегам.  Керівників системи охорони здоров’я Бориспільщині прийшли привітати голова районної ради Владислав Байчас,  голова районної державної адміністрації Володимир Строкань, перший заступник міського голови Микола Корнійчук та заступник міського голови Людмила Пасенко. Звертаючись до медичних працівників, очільники міста та району  висловили щирі слова вдячності  за нелегку  працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію,  людяність та співпереживання. Вони наголосили, що всупереч усім негараздам, заробітній платі, лікарі на роботі, як на фронті.  Й наразі  медична галузь і  медичні працівники також на передовій. Але у них є надійна підтримка - під час реформування галузі охорони здоров’я, особливо у перехідний період, влада Бориспільщини  робить усе необхідне для підтримки медицини.

15:01 19.06.2020

Шановні медичні працівники Бориспільщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника! Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика. За цим стоять недоспані ночі, накопичена втома, щоденна копітка й потужна інтелектуальна праця й нечувана фізична витривалість, море наукової інформації, яку доводиться пропускати через свій розум, і океани людського болю та страждань, що кожен з них щодня переживає у своєму серці.

11:51 18.06.2020

Із позачергової сесії Бориспільської районної ради. Кошти на оздоровлення в пришкільних таборах перенаправили на ББЛІЛ

12 червня відбулася сорокова позачергова сесія Бориспільської районної ради. Рішення приймали 24 присутні районні обранці із 34-ох. Участь у засіданні взяли голова районної ради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Володимир Строкань, сільські голови, керівники підприємств, установ та організацій району. Нагальне й головне питання порядку денного – внесення змін до районного бюджету.

11:40 15.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано