A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Спільними зусилля Бориспільщина намагається побороти коронавірус

Затримати поширення коронавірусної інфекції населеними пунктами Бориспільського району влада намагається спільними зусиллями із усіма структурними підрозділами. Сьогодні, 26 березня, відбулася спільна зустріч керівництва Бориспільської районної державної адміністрації, районної ради, КНП Бориспільської районної ради та Бориспільської міської ради «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», КНП Бориспільської районної ради «Бориспільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП Київської обласної ради «Київський обласний центр екстреної медицини допомоги та медицини катастроф» Броварська станція екстреної медичної допомоги Бориспільська підстанція. Хоча обласний центр екстреної медицини не підпорядковується районній владі, фахівці даної служби все ж задіяні у боротьбі із поширенням коронавірусної інфекції на території Бориспільського району. Відповідно до цього було прийнято рішення про тісну співпрацю з КНП КОР. Відтепер обмін інформацією щодо поширення COVID-19, методів боротьби з вірусом та виявлення потенційних хворих відбуватиметься спільними зусиллями із центром екстреної допомоги Бориспільської підстанції.

16:38 26.03.2020

Укрпошта безкоштовно доставлятиме засоби особистого захисту лікарням України

 З 24 березня Укрпошта протягом дії карантину запускає благодійну акцію, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів і пацієнтів до медичних закладів України, а Укрпошта доставить їх до дверей медзакладу безкоштовно.

17:31 24.03.2020

Оптову ціну газу для населення на березень знижено на 14%

У березні 2020 року оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким НАК «Нафтогаз України» постачає газ в рамках спеціальних обов’язків (ПСО), становитиме 3,40 грн за кубометр (без урахування ПДВ, націнки газзбутів та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами). Це на 14% менше, ніж у лютому 2020 року.

17:18 24.03.2020

Усі сили, аби вберегти жителів Бориспільщини від коронавірусної інфекції

У  кабінеті голови районної ради Владислава Байчаса відбулася  оперативна нарада щодо попередження поширення коронавірусу на території Бориспільщини та вжиття першочергових заходів у разі його підтвердження. Нарада відбулася за участі голови райради Владислава Байчаса,  голови РДА Володимира Строканя, міського голови Анатолія Федорчука, їх заступників, директора КНП БРР та БМР «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Олександра Щура. Такі засідання проводяться щоденно, аби убезпечити мешканців Бориспільщини від пандемії. На порядку денному - забезпечення населення необхідними ліками, експрес-тестами, медичними масками, антисептиками тощо. Владислав Байчас зауважив, що ситуація у світі з поширенням та боротьбою з коронавірусною інфекцією 2019-nCoV залишається напруженою, однак на місцях усі повинні бути готові сприяти попередженню вірусу та надавати необхідну медичну допомогу хворим:  «Обмеження руху громадського транспорту не має торкнутись персоналу медичних закладів». Тож обговорювали важливе питання -  підвезення медичного персоналу до роботи, а також виділення додаткових коштів на охорону здоров’я міста та району.

11:55 23.03.2020

Введення додаткових обмежувальних заходів на території Бориспільського району

У неділю 22 березня в режимі загальнодержавного карантину та надзвичайної ситуації відбулося екстрене засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бориспільської районної державної адміністрації. Обговорювалось питання введення додаткових обмежувальних заходів у боротьбі із розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Бориспільського району.  

15:42 22.03.2020

Із сесійної зали. «Головне завдання влади – вжити посилених заходів, аби убезпечити мешканців Бориспільщини від коронавірусу».

На позачергову 37-му сесію районної ради прибуло двадцять районних обранців із тридцяти чотирьох.  Засідання проходило в умовах оголошеного в державі карантину, депутати працювали в медичних масках.  Головував на сесії Владислав Байчас. До обговорень долучились Іван Недогибченко, заступник голови райради, та Володимир Строкань, голова Бориспільської РДА. На порядку денному одне єдине питання – внесення змін до районного бюджету.

14:56 20.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано