A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Під час весняного призову повістки отримають молоді люди від 20 років, – Міністр оборони

Призивати на строкову службу 18-ти та 19-річних юнаків не будуть, за виключенням тих випадків, коли вони добровільно виявлять бажання вступити до лав Збройних Сил України. Про це сьогодні, 16 січня, повідомив Міністр оборони України Андрій Загороднюк.

10:29 17.01.2020

327 УЧНІВ ШКІЛ БОРИСПІЛЬЩИНИ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ РАЙОННИХ ОЛІМПІАД

 З 4 жовтня по 23 грудня минулого року проходили шкільні та районні олімпіади з української мови та літератури, іноземних мов (англійської), правознавства, історії, економіки, математики, біології, географії, астрономії, фізики, хімії, екології, інформатики, інформаційних технологій, трудового навчання, російської мови та літератури, зарубіжної літератури, а також шкільний і районний етапи Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про це повідомляє комунальна установа Бориспільської районної ради Районний методичний кабінет на офіційному сайті. За рішенням журі, 327 учнів стали переможцями районних олімпіад, 24 учні – літературних конкурсів та 18 – конкурсу-захисту робіт МАН, із них І місце посіли – 78 учнів, 11 учнів перемогли у районному етапі конкурсу-захисту робіт МАН, ІІ місце посіли 125 учнів, ІІІ – 147 учнів. 64 учні візьмуть участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та 6 – у літературних конкурсах.

14:24 16.01.2020

Місто й район разом реконструюють новостворене відділення стаціонарного догляду в Любарцях

Наприкінці минулого року на пленарному засіданні сесії Бориспільської районної ради було вирішено, що на базі Любарецької дільничної лікарні буде створено ще одне відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Бориспільського районного територіального центру соціального обслуговування № 2 (перше знаходиться у Ревному). Тож з 1 січня 2020 року у Любарцях розпочало свою роботу новостворене відділення у досить старому приміщенні, що було збудоване у далекому 1967 році. Керівники району та міста – голова райради Владислав Байчас, в.о. голови РДА Сергій Білецький, голова міської ради Анатолій Федорчук, їх заступники, керівники профільних управлінь та підприємств, Любарецький сільський голова Володимир Сидоренко навідалися з робочим візитом до Любарець, бо ж роботи з реконструкції приміщення, як-то кажуть, непочатий край.

12:13 15.01.2020

«Барви…» щедрували та засівали у районній раді

 День Святого Василя  та святкування старого Нового року за старим стилем у районній раді розпочався з новорічно-різвяних віншувань. Привітати колектив районної ради на чолі з Владиславом Байчасом прийшли учасники ансамблю «Барви України» ( художні керівники – заслужені працівники культури України Жанна та Юрій Бурчаки). Такі пісенні вітання давно вже стали для артистів традицією, та й керівники району щороку чекають на їх святковий візит. Посівальники щедрували та засівали житом-пшеницею. Бажали, щоб прийдешній рік пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ! Голова районної ради Владислав Байчас подякував співочим гостям за гарні та щирі привітання та віддячив гостинцями й подарунками.

11:36 14.01.2020

Уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі по 200 тисяч гривень, – Олексій Гончарук

Уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані по 200 тисяч гривень допомоги та проконтролює належне здійснення страхових виплат відповідно до Монреальської конвенції. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

12:35 13.01.2020

11 січня у Міжнародному центрі Нацгвардії майже 60 новобранців склали військову присягу на вірність Українському народові

В урочистому заході взяли також участь і представники операції «UNIFІER» Збройні сили Канади в Україні / Canadian Armed Forces in Ukraine, місцева влада, ветерани частини та батьки молодих воїнів.

12:29 13.01.2020

Музичні колективи Бориспільщини взяли участь в обласному фестивалі

11 січня 2020 року в Ірпінському центральному будинку культури пройшов ІV Обласний фестиваль Різдвяних обрядодійств "Нова радість". Захід пройшов за ініціативи управління культури національностей та релігій Київської ОДА, КЗ КОР «Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи та підтриці відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради. У рамках фестивалю в фойє Ірпінського будинку культури проходила виставка виробів народно-ужиткового мистецтва "Різдвяні візерунки". У заході взяло участь більше десятка народних колективів Київщини. Бориспільщину представляли чотири колективи: Народний аматорський хор Лебединського сільського клубу (художній керівник Галина Степанівна Соляник); Вокальний ансамбль "Надія" Глибоцького сільського будинку культури (художній керівник Анатолій Миколайович Пономаренко); Вокальний ансамбль "Осіннє золото" Старинського сільського будинку культури (художній керівник Надія Євгенівна Журибеда); Тріо "Діди-козаки" Васильківського сільського будинку культури (художній керівник Віталій Іванович Мартинюк).

12:24 13.01.2020

Владислав Байчас висловив співчуття у зв’язку з катастрофою українського літака в Ірані

Голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблих у результаті авіакатастрофи українського літака в Ірані: «До втрати близьких людей ніколи не можна бути готовим, адже з ними назавжди йде частинка нас. Уся Бориспільщина, вся Україна, увесь світ схиляє голову у великій скорботі. Щиро поділяємо Ваше горе і передаємо співчуття та підтримку Вам і Вашим рідним. Вічна і світла пам’ять...»  

10:14 09.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано