A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Визначився чемпіон Бориспільського району з волейболу серед чоловічих команд

Дата: 13.02.2020 10:00
Кількість переглядів: 454

Минулими вихідними, 8-9 лютого, коли весь спортивний світ відзначає день народження Олімпійського виду спорту волейболу – улюбленої гри мільйонів, відбулися чергові ігри ІV туру другого етапу чемпіонату Бориспільського району з волейболу серед чоловічих команд у Вищій та Першій лігах.

За тур до кінця чемпіонату у Вищій лізі, здобувши перемогу на виїзді над волейболістами села Іванків, команда с. Щасливе стала Чемпіоном Бориспільського району сезону 2019-2020 років.

Боротьбу за ІІ та ІІІ місця ведуть відразу три колективи – команди сіл Іванків, Вороньків, Сеньківка. Остаточно всі призери визначаться в останньому турі чемпіонату. Тож нас чекають ще цікаві ігри на прикінці змагань.

У Першій лізі, за два тури до кінця першості, одноосібне беззаперечне лідерство зберігає команда с. Глибоке – багаторазовий чемпіон району. За призові місця ведуть боротьбу три команди з сіл Гнідин, Чубинське та «Інтеравіа». І в цій лізі ще попереду два досить цікавих ігрових тури!

 

Ми вітаємо дружню команду щасливчан з довгожданою і заслуженою перемогою в чемпіонаті та бажаємо підтримати свою переможну ходу і в Суперкубку Бориспільського району серед чоловіків, який запланований на березень.

Управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА

БРЦФЗН «Спорт для всіх».

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано