A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ШВИДКИЙ КЛІЄНТСЬКИЙ СЕРВІС: КИЇВОБЛЕНЕРГО ЗАКУПИВ НОВІ АВТОВИШКИ ДЛЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ПОВІТРЯНИХ ЛІНІЯХ

Дата: 11.02.2020 09:24
Кількість переглядів: 463

Нові автовишки IVECO закупили для ремонтів та обслуговування повітряних ліній електропередач у 10 районах Київської області. Тепер енергетики Київобленерго зможуть набагато оперативніше реагувати на заявки клієнтів та усувати несправності в роботі електромереж. А жителі області проведуть менше часу без електроенергії в разі аварійних відключень.

ДТЕК модернізує традиційну енергетику, робить її більш ефективною, щоб підвищити якість обслуговування клієнтів та зменшити забруднення довкілля. Зі старих «газелек» з підйомником радянського зразку бригади енергетиків 10 районних підрозділів Київобленерго пересіли на 10 сучасних італійських автопідйомників IVECO. Йдеться про Обухівський, Вишгородський, Ірпінський, Макарівський, Києво-Святошинський, Бориспільській, Білоцерківський, Васильківський, Переяслав-Хмельницький та Богуславський райони. Також два нові автопідйомники тепер у служб з реалізації приєднань та з обслуговування клієнтів. Сучасні 18-метрові автогідропідіймачі мають кращі технічні характеристики, ніж старі машини. Вони швидкі на дорозі, менше споживають пального і тому менше забруднюють атмосферу викидами СО2, автоматика дає змогу за хвилину налаштовувати автопідйомник та управляти ним з висоти.

Комфорту та функціональності нової техніки тішаться і самі бригади енергетиків.

«Новенька IVEKO за межами міста їздить зі швидкістю 90 км, дозволених такому виду спецтехніки, тоді як «Газон» міг їхати не більше 60 км. Всі операції виконуються набагато швидше, бо все автоматизоване, – розповідає механік Бориспільського районного підрозділу Київобленерго Василь Гринків. – Автовишка розкладається у 5 разів швидше – за 1 хвилину – і управляти нею можна прямо з корзини на висоті під час монтажних робіт. Щонайменше на півгодини ми економимо час для виконання заявок споживачів і оперативного відновлення електропостачання після аварій. Це особливо важливо для проблемного наразі Бориспільського району».

Автомобілі придбані в межах фінансування інвестиційної програми Київобленерго в 2019 році. Заміни потребують ще 28 автовишок. У рамках тих коштів, які затверджують в інвестиційній програмі компанії на рівні НКРЕКУ на оновлення автопарку вишок може піти щонайменше 5 років. Якщо модель інвестування буде змінено на рівні держави, то зміни відбуватимуться швидше.

За інф. пресслужби Київобленерго

Нові-автовишки


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано