A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу. Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, чудових організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

09:22 06.12.2019

«ПРИСЯГА, ЯК І ЛЮБОВ, – ОДНА НА ВСЕ ЖИТТЯ!»

30 листопада близько 40 молодих гвардійців Міжнародного центру Нацгвардії, що в с. Старе, присягнули на вірність українському народові та стали повноправними членами військового колективу. А один із них – солдат Віталій Харченко, зробив важливий крок у своєму житті – освідчився у коханні своїй дівчині Оксані та попросив її руки.

13:42 04.12.2019

ЗАГРОЗА ЗАТОПЛЕННЯ ПРОЦЕВА, ВИБУХ У БАГАТОПОВЕРХІВЦІ ТА ХІМІЧНІ РЕЧОВИМИ У ШКОЛІ: НА БОРИСПІЛЬЩИНІ ПРОВЕЛИ МАСШТАБНІ НАВЧАННЯ НАДЗВИЧАЙНИКІВ

Загроза катастрофічного затоплення Процева і Вишеньок, вибух газу у багатоповерхівці Іванкові та евакуація школярів через хімічні речовини у навчальному закладі – 28-29 листопада у Бориспільському районі провели масштабні навчання екстрених служб.

13:41 04.12.2019

Відбудеться засідання регіональної платформи з розвитку місцевого самоврядування

29 листопада 2019 року Київське регіональне відділення Асоціації міст України проводить засідання платформи з розвитку місцевого самоврядування в країні на тему: «Удосконалення законодавства щодо створення інвестиційної привабливості на рівні регіону. Польський досвід – Катовицька спеціальна економічна зона», що проходитиме в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ПУЛЬС, який реалізується за підтримки USAID (агентства США з міжнародного розвитку).  

11:40 28.11.2019

ГАЗЕТЯРІ ЗНОВУ ВИМАГАЮТЬ ЗВІЛЬНИТИ ГЕНДИРЕКТОРА УКРПОШТИ

Учасники ініційованої НСЖУ Всеукраїнської наради редакторів звернулися до Кабміну з проханням провести незалежний аудит тарифів «Укрпошти» та розглянути питання про звільнення гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського. Нарада відбувалася 21 листопада у Будинку профспілок України.

13:15 26.11.2019

ГОЛОВА КИЇВСЬКОЇ ОДА «МОЯ ПОЛІТИКА — ЙТИ НА ЗУСТРІЧ ГРОМАДАМ ПРИ ФОРМУВАННІ ОТГ»

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов в ексклюзивному інтерв’ю виданню «Главком» пояснив перебіг процесу формування об’єднаних територіальних громад на Київщині.

13:13 26.11.2019

На Бориспільщині вшанували пам’ять жертв Голодомору

22 листопада біля Меморіалу пам’яті жертвам голодоморів 1921-1922, 1946-1947 та найстрашнішого Голодомору 1932-1933 років відбувся районний мітинг-реквієм. Очільники району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної ради, сільські голови, громадськість Бориспільщини схилили низько голови перед пам’яттю українців, яких змушували вмирати від голоду. Поминальні дзвони збудили вічну пам’ять про великомучеників нашої історії: запаливши свічки, хвилиною скорботи вшанували усіх загиблих від Голодоморів України..

11:49 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано