A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

Дата: 10.02.2020 09:39
Кількість переглядів: 500

З 7по 9 лютого в м. Київ у легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів у приміщенні категорії «Мастерс». Для участі у змаганнях з усіх регіонів України з’їхалось понад 700 спортсменів. Завдяки добрій організації, такі змагання завжди перетворюються у справжнє свято спорту. Адже в секторах для змагань збираються старі друзі, які безмежно люблять легку атлетику. Це дає можливість їм поспілкуватись, згадати свою молодість. Спортсменів приходять привітати їхні рідні та близькі люди, друзі. Вони і самі підтримують, вболівають один за одного і радіють успіхам.

Тут, як ніде, відчувається олімпійський принцип – «головне участь, а не перемога»!

За підтримки управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА, Бориспільського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Бориспільської районної КДЮСШ, які опікуються спортсменами, у складі збірної команди Київської області Бориспільщину на «Мастерсі» представляли четверо наших ветеранів спорту – справжніх любителів легкої атлетики – це Сергій Тригубенко (48 років), Сергій Іващенко (35), Віктор Роговий (54) та Артем Ковтун (38). Наші ветерани постійні учасники чемпіонатів та Кубків України, всеукраїнських та міжнародних змагань з бігу на довгі дистанції. Неодноразово брали участь, здобували перемоги і ставили призерами у марафонських та півмарафонських пробігах.

Всі вони взяли участь у забігах чемпіонату на 3000 м – одному з наймасовіших і улюблених видів серед ветеранів. Встановили особисті досягнення нинішнього сезону. Всього відбулося сім забігів на цій дистанції, в яких вийшло на старт понад 80 (!) учасників у різних вікових категоріях.

Нажаль не зміг через застуду стартувати любарчанин Павло Шутенко – торішній дворазовий чемпіон України на дистанціях 1500 і 3000 м, учасник чемпіонату світу з легкої атлетики серед ветеранів 2019 року (м. Торунь, Польща).

Бажаємо легкоатлетам-ветеранам спортивного довголіття, успішних стартів, досягнення високих спортивних результатів і перемог на найвищому всеукраїнському і міжнародному рівні!

Управління гуманітарного розвитку

Бориспільської РДА

Бориспільська районна КДЮСШ

БРЦФЗН «Спорт для всіх»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано