A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Останній дзвоник для щасливців

Останній шкільний дзвінок – це перший дзвінок дорослого життя. Яскраві вишиванки, різнобарвні квіти, усмішки та сльози – так щасливці відзначали свято останнього дзвоника. Лунко звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання, і кожне людське серце відгукувалося на малиновий передзвін, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності й зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя. Із теплом і любов’ю привітали одинадцятикласників директор школи Юрій Юрійович Йовбак і сільський голова Микола Федорович Шмаюн.

13:46 31.05.2019

Ярмарок Милосердя «Від серця – до серця»

Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих, хто потребує нашої допомоги.  Одним із яскравих фінальних акордів навчального року став Ярмарок Милосердя «Від серця – до серця», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, що відбувся в ОНЗ Щасливський НВК 30 травня. 

13:42 31.05.2019

Із сесії Бориспільської районної ради. ЩОБ ВНЕСТИ ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ, ПОТРІБНІ ДВА СЕСІЙНІ ДНІ

28 травня після тривалої перерви відбулося чергове засідання 29 сесії районної ради. До прийняття важливих рішень долучилося 30 із 34-их районних обранців. Головував на пленарному засіданні Владислав Байчас. Перед затвердженням порядку денного до депутатів звернувся головуючий, запропонувавши провести сесію у два етапи, мотивуючи тим, що потрібен час для доопрацювання питання щодо внесення змін до районного бюджету. Депутати підтримали пропозицію та прийняли рішення не закривати сесію.

10:39 30.05.2019

Іванківські школярі — переможці відкритого районного турніру з футболу

У Сеньківці відбувся традиційний відкритий районний турнір з футболу серед юнаків 2003-2005 років народження команд груп тренерів КДЮСШ та закладів загальної середньої освіти, присвячений закінченню навчального року.

10:06 28.05.2019

Учні ОНЗ "Щасливський НВК" - учасники міжнародної конференції

У мальовничому селі Колочава, що на Закарпатті, відбулася ХХІ Міжнародна наукова конференція “Астрономічна школа молодих вчених”. Щорічно ця конференція збирає талановитих молодих науковців не тільки з України, але й багатьох країн світу. Зокрема цього року до перлини України озера Синевір з’їдуться науковці з Німеччини, Сербії, США, Словаччини, Узбекистану, Таджикістану. Вперше за історію Щасливського НВК на конференції такого рівня свої доповіді презентували учні Лисенко Олександр на Противень Олег. Незважаючи на те, що вони навчаються лише у 9 класі, юні науковці провели власні дослідження і були запрошені до участі у конференції. “Це круто”, - кажуть їх однокласники. “Це такий шанс”,- кажуть батьки. “Це приклад того, що наполеглива робота завжди дає результат”, - переконані вчителі.

10:05 28.05.2019

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ КАЛІФОРНІЇ ДО МІЖНАРОДНОГО ЦЕНТРУ НГУ

З 20-го по 23 травня у Міжнародному центрі підготовки підрозділів Нацгвардії, що на Київщині в с. Старе, з робочим візитом перебувала група представників Національної гвардії Каліфорнії. Ще у червні 2018 року під час візиту делегації МВС України до США було досягнуто домовленості щодо співпраці у розбудові Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів та проведення заходів спільної підготовки з метою досягнення взаємосумісності для можливого виконання завдань у місіях з підтримання миру і безпеки.

10:00 28.05.2019

Спортсмени з Щасливого вибороли право представляти Київщину в зональних Всеукраїнських змаганнях клубу «Шкіряний м’яч»

9 травня на футбольних полях Опорного навчального закладу «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів - дитячий садок» Бориспільської районної ради Київської області відбулися зональні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч».  Учасниками змагань такого рівня цього року буди команди із м. Бориспіль, Бровари, Славутич, а також з команди гравців Броварського, Обухівськогго. Бориспільський район на цьому турнірі представляла команда ОНЗ Щасливський НВК гравців 2006 року народження (Віктор Олександрович Варениця). Саме ця команда і стала переможцем змагань.

10:59 14.05.2019

Театр "Кредо" з Іванкова один із кращих на " Театральній палітрі Київщини 2019"

11 травня з метою поширення, розвитку аматорського театрального мистецтва, відкриття нових та збереження вже існуючих аматорських колективів (студій) Київщини, пошуку тенденцій, постановок та виконавців, збереження традицій українського народу та його культури у приміщенні МК «АКАДЕМ» м. Бориспіль за ініціативи Управління культури національностей та релігій КОДА , КЗКОР «Київський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» , та за підтримки Управління культури, молоді та спорту Бориспільської міської ради відбувся Обласний огляд-конкурс театральних колективів  «Театральна палітра Київщини»!

10:53 14.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано