A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Дмитро Мирончук серед кращих юних знавців географії

У Миколаєві завершилась XLІV Всеукраїнська олімпіада з географії. У фінальному етапі змагались 164 учасники. На урочистості з нагоди закриття змагання представники МОН України, обласної влади, освітяни, науковці, члени журі. Вони щиро привітали учасників олімпіади, подякували її організаторам, нагородили юних географів дипломами МОН України та подарунками від численних спонсорів. Диплом І ступеня отримав учень 9 класу Глибоцької ЗОШ Мирончук Дмитро.  Вітаємо з перемогою Дмитра, його батьків та Гусинець Марію Петрівну, вчителя, яка підготувала учня до олімпіади.

10:30 27.03.2019

Перехід на літній час: коли Україна переводить годинники на літній час у 2019 році

Незабаром відбудеться перехід на літній час. Перевести стрілки на одну годину вперед в Україні потрібно в останню неділю березня. Отже, в 2019 році не забудьте перейти на літній час у ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку. Варто пам'ятати, що вже з цього дня графік руху транспорту діє відповідно до нового часу. А це означає, що спати ми будемо на годину менше. Переведення часу на літній - 2019 здійснюють згідно з постановою Кабінету міністрів України від 13 травня 1996 року № 509. "Про порядок обчислення часу на території України".

10:26 27.03.2019

З НАГОДИ ВІДКРИТТЯ ТЕРМІНАЛУ F В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» ПРОВЕЛИ ЗАБІГ KBP RUNWAY RUN

24 березня в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» на честь відкриття терміналу F відбувся масштабний забіг легкоатлетів-любителів. Друга злітна смуга перетворилася на бігову трасу, пробігтись чи навіть пройтись по якій змогли бігуни та пішоходи будь-якого рівня підготовки. Захід організований аеропортом спільно з біговою спільнотою TOP Runners. За даними організаторів, його учасниками стали понад 5 тисяч осіб, з них понад 2000 взяли участь у забігах по злітній смузі нового терміналу. Дистанцій кілька: 10 км, 3 км та 5 кілометрів для тих, хто любить скандинавську ходьбу. Всі учасники отримали медалі за участь, а переможці – призи від партнерів, включаючи й квитки на літак, щоб полетіти на відпочинок.

10:19 27.03.2019

ПРЕЗИДЕНТСЬКИЙ БЮЛЕТЕНЬ-2019: ДЕСЯТЬ СТУПЕНІВ ЗАХИСТУ ВІД ПІДРОБКИ

Починаючи з 8 і до 24 березня Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» працювало сім днів на тиждень у цілодобовому режимі. Згідно з умовами договору, укладеного із Центральною виборчою комісією, тут друкували бюлетені на вибори президента.

10:17 27.03.2019

«У НАС Є ВСІ ШАНСИ ЗБУДУВАТИ КРАЇНУ ВІЛЬНИХ, ЗАМОЖНИХ ТА ЩАСЛИВИХ ЛЮДЕЙ»: ПРЕЗИДЕНТ ПРИВІТАВ НАЦІОНАЛЬНУ ГВАРДІЮ З 5-Ю РІЧНИЦЕЮ

З нагоди 5-ї річниці створення Національної гвардії Президент України Петро Порошенко відвідав Київщину. У міжнародному центрі підготовки підрозділів НГУ відбулись урочисті заходи за участі перших осіб держави. В якості почесних гостей до військової частини завітали Президент України Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман, секретар РНБО Олександр Турчинов, очільник Київщини Олександр Терещук, голова Бориспільської РДА Олександр Туренко та голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас.

10:12 27.03.2019

Шановні воїни-нацгвардійці! Прийміть найщиріші привітання з нагоди п’ятої річниці з Дня створення Національної гвардії України.

Вся наша армія на сьогоднішній день є демонстрацією того, що Україна пройшла велику відстань за ці 5 років. Завдяки потужному бойовому духу, мужності та боєздатності добровольців, які першими піднялися на захист держави та змогли відродити перші військові формування, вдалося утримати ворога на сході України.

10:29 26.03.2019

НЕВИДИМІ КРИЛА ІГОРЯ ЗЕМЛЯНСЬКИХ

Відкриття виставки картин художника, дослідника, вченого-орнітолога, музиканта, громадського діяча Ігоря Землянських у Бориспільському державному історичному музеї було незвичним, адже на жодній презентації не бачила стільки дітей. Юних художників привели викладачі ЦТТ «Евріка» і «Студії — «Х» під керівництвом Олени Гур’євої та Ірини Сулейманової. І діти виявилися найбільш вдячними і допитливими відвідувачами, тож Ігор Іванович не встигав відповідати на їхні подеколи зовсім несподівані запитання. Оскільки птахи України – це його любов і справа всього життя, то й відповіді ці були поширеними, наче невеличкі лекції, ілюстровані несподіваними й оригінальними деталями і подробицями.

13:04 22.03.2019

Районне свято для обдарованих учнів "Крок до зірок"

21 березня ОНЗ «Щасливський НВК» приймав учнівську та учительську еліту Бориспільського району, підводилися підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, творчих конкурсів та ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України в 2018/2019 навчальному році. 54 переможці обласного етапу інтелектуальних змагань має Бориспільщина в цьому році. 

11:36 22.03.2019

Вся карта України має бути в об’єднаних громадах, – Володимир Гройсман

Вся карта України в 2020 році має бути заповнена кордонами об’єднаних громад – з новими можливостями і системою управління. І це буде колосальний ривок у розвитку усієї країни. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він сказав, що зараз в Україні завершується етап добровільного об’єднання громад – в рамках реформи децентралізації. Перевагами та можливостями реформи користуються вже 70% українців, які живуть в нових умовах.

09:09 20.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано