A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Шановні, дорогі освітяни району!

У цей гарний осінні день хочемо привітати усіх вас з професійним святом! Немає в світі людини, чия доля ніколи не перетиналася б з долею вчителя. Все життя ми з теплотою і вдячністю згадуємо своїх учителів, які допомагали нам осягати знання і життєву мудрість, причетних до наших перших перемог.

12:45 03.10.2019

ЧЕМПІОНАТ КИЇВЩИНИ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ДІВЧАТ

28 вересня 2019 року в м. Боярка відбувся чемпіонат Київській області з волейболу серед дівчат 2003-2004 р.р.н. Всього у змаганнях взяли участь 13 команди міст та районів області, які за жеребом були поділені на чотири підгрупи.

10:16 02.10.2019

РАЙОННИЙ ФІНАЛ З ФУТБОЛУ СЕРЕД ЗБІРНИХ ШКІЛ

На затишному футбольному полі села Велика Олександрівка 27 вересня 2019 року проходив фінальний етап чемпіонату району з футболу серед збірних команд закладів загальної середньої освіти юнаків. Чотири кращі команди – переможці зональних груп виборювали чемпіонське звання. Всього в турнірі взяли участь чотирнадцять команд.

10:12 02.10.2019

ДЕНЬ СЕЛА У ВИШЕНЬКАХ: КУШТУВАЛИ КОРОВАЙ, ПІДСПІВУВАЛИ СЕРДЮЧЦІ, ТІШИЛИСЬ ГУСАКАМ ТА ПОЦІЛУНКАМ «МОЛОДЯТ» І НЕ ТІЛЬКИ…

оли мова заходить про село Вишеньки, той, хто тут бував, обов’язково згадає своє. Хтось про щирих, добрих, дружних вишеньківців, археолог – про давні поселення доби неоліту, історик – про перше літописне згадування. А журналісти «Трудової слави» величезну кількість матеріалів про жителів села, не випускаючи з поля зору всі вишеньківські новини.

10:18 27.09.2019

ХАСИДИ ПРИЛЕТІЛИ: ДО УКРАЇНИ ПРИБУЛИ ПЕРШІ РЕЙСИ З ПАЛОМНИКАМИ НА РОШ ГАШАНА

За традицією, гості з Ізраїлю та інших країн зберуться в Умані, щоб зустріти Новий 5780-ий рік. У ці дні Міжнародний аеропорт «Бориспіль» приймає десятки чартерних рейсів, здебільшого, з Тель-Авіва. Аби в інших терміналах не виникало довгих черг, відкрили термінал «Б», який, зазвичай, законсервований. З летовищ Києва, Одеси та Вінниці хасиди рушають до Умані, де похований їхній духовний наставник. Цьогоріч святкування юдейського нового року припадає на 29 вересня.

10:16 27.09.2019

Ефективно, аргументовано та згуртовано: за результатами засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області

26 вересня Ярослав Добрянський, заступник голови Київської обласної ради провів чергове засідання робочої групи з вивчення пропозицій для внесення змін до перспективного плану формування територій громад Київської області.Участь у ньому взяли члени робочої групи, представники Бориспільської, Козинської та Фастівської громад, журналісти.На це засідання були запрошені всі сільські, селищні, міські голови та очільники районів. Делегацію Бориспільського району очолив голова Бориспільської районної ради Владислав Байчас.

10:04 27.09.2019

Відкриваємо нові горизонти Україна - Данія

В ОНЗ Щасливський НВК встановилися плідні партнерські зв’язки із освітніми закладами Королівства Данія. Так, 23 вересня відбулася зустріч щасливчан із ректором гімназії Грібсков Крістоффером Хой Сіденіусом.

10:20 24.09.2019

Шановні бориспільці, дорогі земляки!

День народження Борисполя – завжди хвилююча подія для його мешканців, адже свято улюблене і шановане. У житті міста  багато яскравих сторінок. Воно славиться культурними, історичними надбаннями, але головний його скарб – люди, адже всі досягнення, якими багате наше місто, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки.

12:58 20.09.2019

Марафон кохання-2019: 19 вересня у Борисполі запланували взяти шлюб 12 пар,

Весільний бум цьогоріч припав на 19 вересня. У Борисполі цього дня запланували взяти шлюб одразу 12 пар. Як повідомили у Бориспільський МРВ ДРАЦС ГТУЮ у Київській області, перший шлюб було зареєстровано о 06.00 в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» у рамках пілотного проекту «Шлюб за добу». «У нас на 19 вересня заплановано 10 реєстрацій у відділі реєстрації (РАЦСі) і ще 2 – в аеропорту», – повідомили у РАЦСі.

13:17 19.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано