A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Мирненські школярі посадили сад

Сад біля школи – мрія багатьох мирненських учнів. Завдяки фінансовій підтримці СТОВ «Старинська птахофабрика» на чолі з Сергієм Міщенком ця мрія стала цілком здійсненна. Діти, вчителі та директор школи Тарас Похиль з посмішками і веселим настроєм власноруч посадили 45 саджанців. За право посадити деревце мало не боролися молодші учні. Тепер будуть очікувати, коли деревця окріпнуть, стануть великими і порадують школярів смачними плодами.

13:10 10.04.2019

Прем’єр-міністр: Реформу децентралізації буду захищати

Запроваджена 5 років тому реформа децентралізації влади стала фундаментальною для перебудови усієї системи державного управління та ухвалення рішень. Саме тому її потрібно захищати – передусім на рівні Конституції. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі телеканалу «Прямий».

12:41 10.04.2019

Діти учасників бойових дій зможуть оздоровитися в літніх таборах, - Мінветеранів

Діти учасників бойових дій зможуть оздоровитися в літніх таборах. Про це йшлося під час зустрічі заступника Міністра у справах ветеранів Оксани Гаврилюк з організатором дитячого табору Олександром Чубом.

12:40 10.04.2019

УРЯД РОЗШИРЮЄ РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН НА ЛІКИ

Ціни на ліки від найпоширеніших захворювань буде знижено. На засіданні Уряду 3 квітня ухвалено низку рішень, спрямованих на зниження цін на ліки. Це черговий крок Уряду для забезпечення громадянам можливості отримувати доступне лікування.

13:06 04.04.2019

Прем’єр-міністр: Ми показали на весь світ, а головне самі собі, що Україна є демократичною країною

Перший тур виборів Президента України відбувся і пройшов у демократичний спосіб, коли кожен міг прийти і висловити свою думку. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи результати волевиявлення.

11:09 02.04.2019

В КОДА ЗАПРАЦЮВАЛА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ІНВЕСТОРІВ ТА ПІДПРИЄМЦІВ

В обласній державній адміністрації запрацювала «гаряча лінія» Офісу захисту прав інвесторів та підприємців Київської області. Офіс прийматиме звернення від представників бізнесу щодо фактів тиску, зловживань чи бездіяльності з боку посадових осіб обласних або районних органів влади.

11:06 02.04.2019

Відбувся районний форум молодих учителів

26 березня 2019 року в Гнідинській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика відбувся районний форум молодих учителів, на який були делеговані 53 педагоги, стаж роботи яких 0-3 роки. З ними разом до відомої в Україні педагогічними традиціями, активною громадянською позицією Гнідинської школи прибули шановані представники педагогічної громадськості району: заслужений учитель України Гриценко Н.І., начальник управління гуманітарного розвитку Каськів М.І., Гнідинський сільський голова Лазаренко О.Й., завідувач РМК Кравцов В.І., директори ЗЗСО - Гурська Л.В., Денисенко М.В., Гутовський А.М., заступники директорів Зленко І.Ю., Микитюк О.О., методисти Смотрін В.О., Чигрин Т.В., бухгалтер районного виборного органу Цілик В.І. та дружня команда педагогів, працівників школи. Всього взяли участь більш ніж 70 осіб, з них 53   наймолодші педагоги Бориспільського району.

13:42 27.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано