A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

У Кучакові відбувся районний турнір з тенісу настільного та шашок

12 травня в спортивному залі Кучаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІІІ етап чемпіонату Бориспільського району з тенісу настільного та шашок, в якому взяли участь понад 80 любителів спорту з різних сіл району.

10:45 14.05.2019

Ще один крок до європейської освіти

Ранок для учнів ОНЗ «Щасливський НВК» розпочався по-особливому. 8 травня школа приймала гостей із королівства Данія: Kristoffer Sidenius - директора Gribskov Gymnasium і викладачів гімназії - Trine Nybroe, Asger Habekost Nielsen, Mogens Christensen.

13:22 10.05.2019

НАЗВЕМО ЇХ ПОІМЕННО

Відшукати сьогодні людину, яка воювала на полях Другої світової війни, завдання не з простих і водночас не надто важке. Адже з кожним роком їх залишається дедалі менше… Уже й наймолодші учасники тих подій здолали планку в дев’яносто років. Сьогодні, напередодні 74-ої річниці Великої Перемоги, проведемо символічну перекличку фронтовиків минулої війни. Є така категорія «учасники бойових дій в Другій світовій війні». Всі вони є інвалідами війни.

10:50 08.05.2019

Дорогі ветерани, захисники української держави, наші земляки!

У ці дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність,  відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на українську землю. Кожен з нас береже в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали нашу країну. Ми в неоплатному боргу перед вашими безсмертними подвигами.

10:39 08.05.2019

Біль і пам’ять Чорнобиля

26 квітня Бориспільщина вшанувала пам’ять усіх ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. У Великій Олександрівці біля  пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС відбувся мітинг-реквієм, присвячений 33-й річниці Чорнобильської трагедії.

11:57 02.05.2019

100 літ прожити… Заслужила в Бога і людей

Передвеликодні дні манили і теплом, і якоюсь особливою привітністю. У господарів роботи «по самісіньку зав’язку»: й обсадитись, і лад навести в хаті, й до столу приготувати, аби все було, як у людей. Народ метушиться, а ми вкотре у Гнідині – разом з головою районної ветеранської організації Миколою Недождієм, Гнідинським сільським головою Олександром Лазаренком та секретарем Валентиною Норець приїхали привітати сторічну ювілярку Марію Левківну Кошарну з уродинами.

11:48 02.05.2019

Дорогі краяни! Прийміть найщиріші вітання напередодні Великого Дня Світлого Христового Воскресіння!

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Плекаймо це життя, бережімо його, даруймо ніжність і турботу своїм родинам, творімо добро на землі. Нехай сила Воскресіння Господнього допоможе нам пережити всі негаразди, забути образи, зрозуміти просту істину: справжнє щастя – це дарувати щастя. Миру і злагоди кожній сім’ї та всій Україні! Христос воскрес!

14:55 26.04.2019

УРЯД ДАВ НАФТОГАЗУ ТИЖДЕНЬ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗНИЗИТИ ЦІНИ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Кабінету Міністрів України висловив стурбованість нахабством державної компанії НАК «Нафтогаз України», яка «спілкується» зі своїм акціонером – українським народом – мовою шантажу.

09:28 18.04.2019

Завдяки підтримці Уряду молодий фермер до 35 років може отримати до 40 тис. грн, - Віктор Шеремета

Державна підтримка сільськогосподарської галузі передбачає спеціальну бюджетну дотацію для молодих фермерів. Так, голова фермерського господарства віком до 35 років 1 раз на рік може отримати бюджетну субсидію до 40 тис. грн на розвиток свого господарства.

13:39 16.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано