A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

В аеропорту «Бориспіль» відбудеться перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run

24 березня 2019 р. на злітній смузі міжнародного аеропорту «Бориспіль» відбудеться перший легкоатлетичний забіг KBP Runway Run, що спортивно презентує Термінал F та відкриє літню авіаційну навігацію! Пробігтись або ж навіть просто пройтись по головному летовищу України – ексклюзивна можливість для бігунів будь-якого рівня підготовки. Ми підготували для вас траси 3 км, 5 км та 10 км, 5 км скандинавською ходьбою, медалі з унікальним дизайном, цілий термінал F як стартове/фінішне містечко та музично-розважальну програму. Просто уявіть цей масштаб!

11:03 19.03.2019

Школа пам’ятає героїв сьогодення

Війна на Сході України стала важливим випробуванням і трагедією для мільйонів громадян, але особливо тяжкою вона є для тих, хто боронить своїх дітей, дружин, батьків і рідну землю. До дня українських добровольців у стінах ОНЗ «Щасливський НВК» вшановували мужність і героїзм захисників цілісності України. На зустрічі були присутні 22 учасника бойових дій зони АТО, 15 із яких є випускниками нашого навчального закладу, 11 дітей яких є вихованцями нашої школи. Військовий комісар Р.Я. Горбач та голова сільської ради М.Ф. Шмаюн висловили слова вдячності мужнім героям, які наполегливо з вірою в краще майбутнє встали на боротьбу з ворогом, а також вручили Державні нагороди від Президента України та грошові винагороди від сільської ради.

10:56 19.03.2019

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЙНОГО НОМЕРА МОЖНА ПОДАТИ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ

З 1 березня 2019 року ДФС запроваджує в тестовому режимі новий електронний сервіс. У рамках нового електронного сервісу фізична особа, не звертаючись до органів ДФС, через меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету може створити та направити до ДФС:

10:49 19.03.2019

ФУТЗАЛ: ОПТИМІСТИЧНИЙ НЕДІЛЬНИЙ ФІНАЛ

Завершився чотиримісячний футзальний міський марафон. Останні, вирішальні його двобої відбулися в неділю, 10 березня, у спортивній залі ДЮСШ. Варто наголосити, що, окрім команд з міста Борисполя та Бориспільського району, у чемпіонаті взяли участь футзалісти Баришівського, Яготинського та Переяслав-Хмельницького районів. Загальна кількість учасників понад 300.

12:03 14.03.2019

УРЯД ЗБІЛЬШУЄ ПІДТРИМКУ БАГАТОДІТНИХ РОДИН

На засіданні Кабінету Міністрів 13 березня було ухвалено рішення запровадити з квітня виплату додаткової допомоги багатодітним сім’ям. Це черговий крок Уряду, спрямований на підтримку родин з дітьми та збільшення народжуваності в країні. Зокрема, з вересня минулого року всі новонароджені отримують «пакунок малюка», в цьому році у родин з’явилась можливість отримувати від держави доплату за послуги няні, будуються нові дитячі садочки, щоб батьки могли віддати дитину на навчання.

11:12 14.03.2019

У Мінрегіоні пропонують змінити ДБН, щоб подовжити строк служби доріг

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує ввести норму до ДБН щодо обов’язкового застосування при проектуванні доріг вищих категорій (І категорії та інших категорій міжнародного та національного значення) модифікованих бітумів для підвищення надійності, міцності та довговічності доріг. За експертними оцінками, це дозволить до 20% подовжити строк служби доріг. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

10:54 12.03.2019

Здоровили жіноцтво Бориспільщини

У залі районної ради квітами, нагородами, теплими словами і солодощами вітали жіноцтво Бориспільщини зі святом весни, краси й любові. Тематичні фотозони вражали і дивували майстерністю, запальні музичні номери – талантами. Піднесений настрій панував від початку до останніх акордів свята, про це потурбувалися керівники району та районний відділ культури.

11:42 07.03.2019

Дорогі наші, чарівні жінки!

Вітаємо вас із найпрекраснішим святом тепла, любові та краси – 8-го Березня! Ви - головне наше багатство, душа і серце України! Ми висловлюємо вдячність кожній із вас за високий професіоналізм, за вміння надихати на перемоги та звершення, за невичерпну доброту та щедрість серця, за життєвий оптимізм і талант наповнювати життя чарівним світлом і теплом.

17:52 06.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано