A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Ярмарок Милосердя «Від серця – до серця»

Дата: 31.05.2019 13:42
Кількість переглядів: 437

Доброта і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Ми не повинні забувати про тих, хто потребує нашої допомоги. 
Одним із яскравих фінальних акордів навчального року став Ярмарок Милосердя «Від серця – до серця», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, що відбувся в ОНЗ Щасливський НВК 30 травня. 

Щиро, з великою відповідальністю поставилися до проведення цього заходу юні щасливчани та пролісківці. 
Центральне подвір’я школи цього дня перетворилося на торгівельний майданчик, парти – на прилавки, а учні, їхні мами та бабусі, вчителі – на справжніх продавців. На майданчику панувала атмосфера радості, добра та милосердя. Звідусіль лунали бадьорі заклики учнів купувати, купувати!.. різноманіття асортименту вражало. Відвідувачі могли придбати солодощі, іграшки, сувеніри, виготовлені власноруч, картини. Дружно, весело, яскраво і «смачно» пройшов ярмарок. Торгівля йшла жваво, оскільки кожен знав, що виручені кошти підуть на благородну справу – допомогу дітям, які потребують серйозного високовартісного лікування.
Загалом вдалося зібрати близько декількох тисяч гривень!
Дякуємо всім небайдужим батькам, дітям та вчителям, які долучилися до благородної акції, адже наші серця відкриті для добрих благодійних справ.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано