A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Одним талантом на землі стало менше

Відійшов у вічність геніальний Маестро, людина великого серця, народний артист України, засновник і незмінний керівник народної академічної хорової капели імені Павла Чубинського, директор Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел, Почесний громадянин Бориспільського району  Олександр Зюзькін. У нього був особливий дар: жити і творити в світі музики. Дмитро Олександрович вирізнявся  з поміж пересічних людей своїм одухотворенням, величчю і красою душі, високим польотом і обдаруванням…

10:39 29.12.2016

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ

Днями голова Громадської ради при Бориспільській райдержадміністрації Михайло Музика провів чергове засідання. До порядку денного були включені два основні питання: про реалізацію права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сімейне виховання та підсумки роботи громадської ради за 2015-2016 роки.  

10:33 29.12.2016

Субвенцію прийняли, бюджет затвердили

Для участі в роботі дев’ятої сесії VII скликання Бориспільської районної ради прибуло 28 народних обранців. Активно долучилися до обговорення порядку денного голова районної ради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Дмитро Воронін, заступники голови райдержадміністрації, сільські голови, головні розпорядники бюджетних коштів. Серед низки актуальних питань, які виносилися на розгляд сесії, найголовніше – затвердження основного фінансового документу району на 2017 рік.

08:58 27.12.2016

З візитом на "Парубоче"

20 грудня, директор департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації Сергій Шупик та начальник управління агропромислового розвитку РДА Михайло Пензай з робочим візитом відвідали селянське фермерське господарство «Парубоче», що у Воронькові.  

13:59 22.12.2016

У Горі обговорили будівництво нового торгівельного комплексу

У Горі відбулися громадські слухання щодо детального плану території торгівельного комплексу із закладом харчування.У слуханнях взяли участь працівники, депутати Гірської сільської ради, громадськість.  

13:49 22.12.2016

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів

У середу, 21 грудня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів.  У роботі комісії  актину участь взяли голова райради Владислав Байчас, його заступник Іван Недогибченко, голова РДА Дмитро Воронін, заступник голови райдержадміністрації Роман Шуменко, начальник фінансового управління РДА Тамара Матяш, голови постійних депутатських комісій, сільські голови, головні розпорядники бюджетних коштів.

13:22 22.12.2016

За 11 місяців до Броварської ОДПІ надійшло 60 письмових звернень громадян

Найчастіше громадяни у листах інформували про ймовірні факти ухилення від сплати податків. Інші звернення стосувалися питань контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку, оподаткування доходів від підприємницької діяльності. На всі звернення надано вичерпні відповіді у встановлений законодавством термін.

09:29 22.12.2016

Цьогоріч понад 4 тис. громадян розпочали свій бізнес на території Броварської ОДПІ

З початку року на облік до Броварської ОДПІ поставлено 4131 суб’єктів господарювання, з них 1753 – юридичні особи та 2378 фізичних осіб-підприємців.Загалом станом на 1 грудня на основному обліку в інспекції перебувають понад        46 тис. платників, серед яких -  18 тис. юридичних та 28 тис. фізичних осіб-підприємців.

09:27 22.12.2016

Відбудеться 9-а сесія районної ради

23 грудня 2016 року об 11-й годині у великій залі засідань відбудеться  чергова 9-а сесія районної ради VІІ скликання. На розгляд сесії  запропонований  такий порядок денний:

12:08 20.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано