A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Новини

Творимо добро разом

Мудрі люди кажуть, якщо в дитинстві людина не допоможе пташеняті, що випало з гніздечка, й пройде повз нього, то і в зрілому віці така людина буде глухою до чужого болю. Саме тому котрий рік поспіль у Щасливському НВК проводиться акція «Твори добро».Ось і 19 грудня 2016 року, у День Святого Миколая, учні, педагоги та батьки закладу в рамках всеукраїнської акції милосердя підготували солодкі сюрпризи та відіслали посилки з подарунками для школярів багатостраждального міста Щастя, що на Луганщині.Частинку душевного тепла, найщиріші побажання здоров’я, миру, новорічні подарунки у цей день передали учні й самотнім літнім людям, які мешкають у стаціонарному відділенні Бориспільського районного територіального центру соціального обслуговування що в Ревному. Приємною несподіванкою став виступ учнів 8-го класу із новорічною виставою «Старі казки про головне».  

11:16 20.12.2016

Бориспільська ЦРЛ інформує: новини за тиждень

З 12 по 19 грудня в Бориспільській ЦРЛ було проліковано 285 хворих, з них 98 -  сільські жителі.  Проведено 24 операції.Звернулися за допомогою до травмпункту 131 особа. За тиждень у пологовому відділенні народилося 14 дітей: 4 хлопчиків, 10 дівчаток. Станом на 19.12.2016 року в лікарні перебуває 379 хворих, серед них 135 – сільські жителі.  

11:07 20.12.2016

обговорили перехід лікарень в неприбуткові організації та план утворення госпітальних округів

19 грудня відбулося засідання медичної ради при Київській обласній раді. Основною темою для обговорення була автономізація лікарень та їх перехід в неприбуткові комунальні підприємства. Також народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко презентувала проект створення госпітальних округів на Київщині.  

11:01 20.12.2016

Організація харчування дітей району

За словами Миколи Каськіва, начальника районного відділу освіти, наразі гарячим харчуванням у  загальноосвітніх навчальних закладах району охоплено 5407 учнів (86 %).

15:05 19.12.2016

задекларовано та сплачено до бюджету 15,8 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб

Протягом січня-листопада 2016 року громадянами подано  до Броварської ОДПІ 4380 декларацій про майновий стан і доходи за 2015 рік. Загальна сума задекларованих доходів, які були отримані у 2015 році, склала  479,9 млн.грн. При цьому доходи 50-ти громадян перевищили 1 млн.грн. За результатами декларування платники забезпечили надходженння  до бюджету податку на доходи фізичних осіб у сумі 15,8 млн.грн. та 1,7 млн.грн.  військового збору.

12:15 15.12.2016

Від суб’єктів господарювання Броварської ОДПІ надійшло до бюджету 230 млн. грн. акцизного податку

Саме на таку суму поповнилися місцеві бюджети територіальних громад  за рахунок  надходження  акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів. Зокрема, 25 млн.грн.  надійшло в листопаді поточного року.

12:09 15.12.2016

Сільські голови району в черговий раз допоможуть захисникам України

23 грудня з Київщини вирушає колона гуманітарної допомоги військовим у зону АТО. Мери міст, голови райдержадміністрацій, керівництво Київської обласної державної адміністрації особисто доставлять зібрану допомогу до військових частин лінії фронту. Зокрема, голова Бориспільської РДА доправить вантаж до полку «Миротворець» Національної Гвардії України. Усі сільські голови району долучаться до цієї благородної справи. Протягом кількох років збір та відправлення продуктів харчування нашим бійцям регулярно  відбувається практично у всіх сільських  радах району.

10:16 15.12.2016

вшанували пам'ять чорнобильців

У Великій Олександрівці біля пам"ятного знаку постраждалим та учасникам ліквідації на ЧАЕС  хвилиною мовчання вшанували загиблих ліквідаторів. У мітингу взяли  участь заступник голови районної державної адміністрації Роман Шуменко, заступник Великоолександрівського сільського голови Любов Власкова, директор Великоолександрівської ЗОШ I-III ступенів Ігор Давиденко, сільські голови району, ліквідатори аварії на ЧАЕС, вдови, школярі, громадськість.

19:54 14.12.2016

Стартує Всеукраїнська премія «Диво-дитина 2017»

Для здобуття Премії “Диво-Дитина” запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін. До слова, хочемо порекомендувати чудовий сімейний магазин дитячих товарів Потягусі який знаходиться у м. Бориспіль.

10:31 14.12.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано