A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

КОДА закликає органи місцевого самоврядування не допустити відключення газу

Дата: 25.01.2017 11:44
Кількість переглядів: 504

Київська обласна державна адміністрація доручила головам РДА, органам місцевого самоврядування та міським головам взяти під особистий контроль питання розрахунків теплогенеруючих та теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ для недопущення відключення від газопостачання.

 

 

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної державної адміністрації.

Значну заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» мають Бородянський, Броварський, Васильківський, Києво-Святошинський, Тетіївський райони. А також міста Васильків, Ірпінь, Переяслав-Хмельницький, Славутич та селище Глеваха.

Головам районів та мерам міст обласного значення доручено підтвердити «Нафтогазу» номінації щодо обсягів природного газу, аби не допустити зриву опалювального сезону.

В Київській обласній державній адміністрації звернули особливу увагу на високу ймовірність відключення населених пунктів від газопостачання через несанкціонований відбір природного газу.

Київська ОДА також звернулася до Київської обласної ради з закликом вжити заходи впливу до комунальних теплопостачальних підприємств для погашення їхньої заборгованості за спожитий газ та дотримання вчасних розрахунків на рівні не нижче 90 відсотків.


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування