A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Міжнародний проект «ДОБРЕ» сприятиме розвитку 75 об’єднаних громад з 7 областей України

Дата: 15.07.2016 23:38
Кількість переглядів: 648

15 липня в Мінрегіоні відбулася ознайомча зустріч з представниками проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (ДОБРЕ), який наступні п’ять років надаватиме комплексну допомогу та сприятиме розвитку об’єднаних громад в Україні.

Виконуючий обов’язки Директора відділу сприяння розвитку демократії та врядування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні Джефрі Маєрс повідомив, що проект працюватиме виключно на базовому рівні місцевого самоврядування – у громадах. «Протягом наступних п’яти років проект планує надавати повний спектр допомоги громадам — від стратегічного планування, питань місцевого економічного розвитку до надання адміністративних послуг населенню, співпраці з громадянами та громадськими організаціями. Крім того, важливу роль ми відводимо комунікаціям та інформуванню населення», — сказав Джефрі Маєрс.

Керівник проекту ДОБРЕ Бері Рід поінформував, що загалом для співпраці буде відібрано близько 75 об’єднаних громад з 7 областей. «Громади визначатимуться на конкурсній основі. Очікуємо, що у вересні цього року почнемо роботу над заявками громад. До кінця жовтня плануємо вибрати перші 25 громад. Після цього почнеться практична співпраця з ними», — сказав Бері Рід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано