A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

В облраді створена робоча група, яка розгляне питання нелегальних сміттєзвалищ Київщини

Дата: 15.07.2016 23:36
Кількість переглядів: 644

На виконання рішення Київської обласної ради VII скликання «Про заслуховування інформації Державної екологічної інспекції у Київській області щодо діяльності нелегальних сміттєзвалищ в Київській області», голова облради Ганна Старикова підписала розпорядження «Про створення робочої групи з розробки плану заходів щодо припинення діяльності нелегальних сміттєзвалищ в Київській області». 

Головою робочої групи став депутат облради Сергій Федорченко, заступником – депутат обласної ради Микола Ляшенко.

До складу робочої групи увійшли представники депутатського корпусу: Віктор Світовенко, Максим Запаскін, Олексій Дорошенко, Віктор Луценко, Ярослав Добрянський, Олександр Качний. Також, за згодою, до складу включено представників Головного управління ДФС у Київській області, Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області, Головного управління Національної поліції в Київській області, департаменту з питань взаємодії з правоохоронними органами, внутрішнього аудиту, антикорупційної діяльності та оборонної роботи Київської облдержадміністрації, Прокуратури Київської області, Державної екологічної інспекції у Київській області.

Нагадаємо, нещодавно депутати Києво-Святошинської районної ради прийняли рішення «Про заборону та припинення прийняття твердих побутових відходів КП «Києво-Святошинське виробниче управління житлово-комунального господарства». І це не перший випадок, коли діяльність нелегального сміттєзвалища призводить до катастрофічних наслідків.

На думку депутатів обласної ради, ситуація, яка склалася із діяльністю нелегальних сміттєзвалищ на Київщині є неприпустимою і на сьогодні є питанням номер один для депутатського корпусу. Окрім того, обласна рада вважає, що без державної цільової програми неможливо розібратися із цією проблемою, яка стосується всієї України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано