A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

БІЛЯ ЧОРНОГО МОРЯ ПРОСЛАВЛЯЛИ І МІСТО, І РАЙОН

Дата: 18.08.2018 21:21
Кількість переглядів: 422

У Чорноморську відбувся XII Всеукраїнський фестиваль-конкурс ім. Юрія Штельмаха «Серпневий заспів». Цьогоріч тут зібралося 35 колективів з різних куточків України – Київської, Житомирської, Черкаської, Рівненської, Тернопільської, Одеської областей, Буковини і, звичайно ж, Чорноморська.

Приємно, що на спекотному півдні Бориспільщину прославляли і місто, і район – народний аматорський хор «Терниця» (керівник Анатолій Пономаренко) та народний ансамбль пісні «Барви України» (керівники Юрій та Жанна Бурчаки) й ансамбль народної пісні «Надія» при будинку культури с. Глибоке (керівник Анатолій Пономаренко).

Протягом двох днів в культурно-діловому центрі МТП «Чорноморськ» на понад 1000 осіб чекала конкурсна програма, а третього дня – заключний Гала-концерт поруч з морем. Та, насамперед, святкова хода через весь Чорноморськ – від Палацу спорту «Юність» до Приморського парку. Там, на сцені, під час феєричного дійства було вручено дипломи та пам’ятні подарунки – авторські роботи чорноморського скульптора-кераміста Богдана Кукушкіна з символікою фестивалю, всім колективам. А вдова музиканта Юрія Штельмаха подарувала учасникам фестивалю збірник пісень, написаних її чоловіком.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування