A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Волейболісти з Великої Олександрівки - кращі

Дата: 28.02.2018 20:29
Кількість переглядів: 568

25 лютого в спортивному залі Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІV турнір з волейболу серед чоловічих команд – Кубок Почесного громадянина Бориспільського району Г.Т. Білима. 
Змагання було започатковано на честь Григорія Тимофійовича Білима – людини, яка протягом багатьох десятиліть піклувалась про розвиток фізкультури і спорту на Бориспільщині, і зараз, у свої 76 років, продовжує тренувати юних спортсменів-волейболістів та особисто бере участь у змаганнях.

Цього разу участь в іграх за Кубок взяли п'ять команд, які за коловою системою визначили володаря призу. Ним стала команда с. Велика Олександрівка. Волейболісти перемогли всіх своїх суперників і отримали з рук Григорія Тимофійовича головний приз.
Друге місце дісталось господарям майданчика – команді с. Іванків, третє – у команди с. Чубинське. Четверте та п’яте місця — у команд с. Гора та с. Ревне. 
Організаторами змагань виступили Бориспільська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, Бориспільський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування