A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«БОРИСПІЛЬ» ПЕРШИМ ЗУСТРІВ ОЛІМПІЙСЬКОГО ЧЕМПІОНА АБРАМЕНКА

Дата: 28.02.2018 20:20
Кількість переглядів: 530

У ніч на 27 лютого у МА «Бориспіль»зустрічали українського чемпіона. Золотий медаліст зимових Олімпійських ігор у Пхенчхані Олександр Абраменко був в епіцентрі уваги пасажирів та ЗМІ.

«Від численних спалахів фотокамер було не врятуватися і чемпіон залюбки фотографувався з усіма, хто забажає», — повідомили у прес-службі аеропорту.

Нагадаємо, фристайлист Олександр Абраменко завоював «золото» в акробатиці. Це єдина нагорода, яка дісталась українській збірній у Пхенчхані. У медальному заліку ОІ-2018 Україна поділила 21-ше місце з Угорщиною. Проте зауважимо, що олімпійці із 62 країн не виграли на XXIII Зимових Олімпійських іграх жодної медалі.

125 тисяч доларів призових — від держави

У Міністерстві молоді та спорту України видано наказ про виплату олімпійському чемпіону із фристайлу Олександру Абраменку державну грошову нагороду в сумі 125 тисяч доларів, а це близько 3,37 млн грн. Про це повідомив міністр молоді і спорту України Ігор Жданов у Facebook.

Міністр також наголосив, що, за даними Eurosport, Україна входить у ТОП-5 держав за розміром олімпійських призових: «Так, за «золото» ОАР передбачено лише 56400 євро, Франція виплачує 50000 євро, Німеччина 20000 євро, США 33200 євро, Польща 28800 євро, Китай 25800, Австрія 17000, Канада 12900. У Норвегії, Великобританії та Швеції виплату призових за олімпійські нагороди не передбачено».

Тоня ТУМАНОВА, «ТС», за повідомленням інформагентств


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано