A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

відбудуться навчання з підготовки тренерів на тему лідерства: триває набір учасників

Дата: 30.01.2018 20:06
Кількість переглядів: 552

7-9 лютого у Києві проходитимуть навчання з підготовки тренерів на тему «Формування лідерських якостей – ініціативність, відповідальність та реалізація мети». Захід організовує Українська асоціація районних та обласних рад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Мета Проекту – надати інформацію та навчити її правильно доносити до інших. За результатами навчань, кращих учасників буде рекомендовано до залучення у проведенні інформаційно-просвітницької роботи із зазначеної теми регіональним підрозділом «Центру розвитку місцевого самоврядування» та іншими зацікавленими сторонами.

Триденне навчання є безкоштовним. Потенційні кандидати на участь – голови та депутати районних і обласних рад, сільські та селищні голови, а також голови та старости ОТГ Київщини.

Щоб стати учасником навчань, претендентам необхідно до 25січня надіслати на адресу електронної пошти Асоціації (uaror@ukr.net)заявку, вказавши П.І.Б, посаду в органі місцевого самоврядування, контактний телефон та e-mail.

Зазначимо, що проживання та харчування є безкоштовним.

За довідковою інформацією можна звертатися по телефону – 044-484-05-19.

ЦяпублікаціябулапідготовленазапідтримкиЄвропейськогоСоюзутайогодержав-членівДаніїЕстонії,НімеччиниПольщітаШвеції.Змістцієїпублікаціїєвиключноювідповідальністюїїавторівтанеможежоднимчиномсприйматисяяктакий,щовідображаєпоглядиПрограми «U-LEAD зЄвропою», ЄвропейськогоСоюзутайогодержав-членівДаніїЕстоніїНімеччиниПольщітаШвеції.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано