A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

«Нехай не згасне наша віра в щедрість людської доброти»

Дата: 03.11.2017 20:06
Кількість переглядів: 708

Напередодні Дня соціального працівника районна зала зібрала представників усіх соціальних служб Бориспільщини – управління соціального захисту населення, Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду, міськрайонного  центру зайнятості, фонду соціального страхування, територіального центру з надання допомоги одиноким, працівників стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян, що в Ревному. Одне слово, шанували тих, хто йде на допомогу не заради слави, а за покликом серця. Саме їм, як нікому, люди вірять  і знаходять  в них співчуття та підтримку.

Працівників соціальної сфери здоровили очільники району – Руслан Садовський, перший заступник голови РДА та Іван Недогибченко, заступник голови райради. Саме вони і виконали почесну місію - нагородження  З нагоди  професійного свята нагороди, іменні подарунки та квіти тримали в руках кращі з кращих:  Інна Мисловська, начальник управління соцзахисту РДА, Віра Габінська, головний спеціаліст районного управління соцзахисту населення,  Марія Кошевдіна, Альона Луценко, Віта Боровицька - фахівці  із соціальної роботи Бориспільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, соціальні працівники – Надія Охріменко з Сошникова, Оксана Хамбір з Сеньківки, Ніна Литвиненко з Процева, Аліна Нестеренко з Гнідина; Валентина Полубейник, Наталія Гойко, Ольга Головаха, які трудяться у відділенні стаціонарного догляду с. Ревне; Світлана Рябець, Тетяна Старостенко, Ірина Жеревчук з Бориспільського об’єднаного управління Пенсійного фонду; Олена Потайчук та Людмила Неїжко з міськрайонного центру зайнятості; Катерина Огієнко, головний спеціаліст Бориспільського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування.

Музичні дарунки для винуватців свята підготували  викладачі Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел, вихованці школи сучасної хореографії «Діем-денс», вихованці дитячої музичної школи с. Щасливе. Зливу гарного настрою і чи не найпотужніші оплески отримали в нагороду Вероніка Кияшко та Назарій Носенко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано