A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Із засідання колегії РДА. Звітували про виконання Програми розвитку району 2017

Дата: 30.01.2018 20:02
Кількість переглядів: 567

Начальник управління економічного розвитку райдержадміністрації Наталія Паніна зупинилася на житлово-комунальному господарстві, капітальних ремонтах і енергозбереженні

На соціально-економічний розвиток території населених пунктів  району (капітальні ремонти комунальних  доріг) із районного  та сільських бюджетів перенаправлено 39,5 млн грн. На встановлення вуличного освітлення з місцевих бюджетів використано 4,1 млн грн. Проведення робіт із заміни та ремонту систем водопостачання та водовідведення населених пунктів – 4,2 млн грн.

За звітний період у соціальну сферу району (освіта, медицина) було направлено на проведення  капітальних ремонтів приміщень 20,4 млн грн коштів районного бюджету. Використано 17,3 млн грн. Закуплено нове обладнання для ЦРЛ та сільських дільничних лікарень на загальну суму 17, 5 млн грн; придбано автомобілів та обладнання для сільських мед амбулаторій на 2,4 млн грн. Проводено ремонти в клубних закладах та будинках культури; спрямовано кошти на ремонт та облаштування спортивних майданчиків.

У рамках Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Бориспільського району на 2013-2018 роки у 2017 році використано близько 12,3 млн грн.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано