A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Соціальні гарантії та компенсації учасникам АТО

Дата: 11.09.2017 19:54
Кількість переглядів: 681

Інна Мисловська, начальник управління соціального захисту населення РДА, озвучила, що наразі в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків (ЄДАРП) зареєстровано 388 учасників бойових дій, 9 інвалідів війни та 9 членів сімей загиблих з числа учасників АТО. Всі користуються пільгами по сплаті за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання в розмірі  75%, 100 % та 50 % відповідно. Одноразову грошову допомогу до 9 травня отримали  262 особи (решта отримали за місцем проходження служби).    

         

Санаторно-курортне забезпечення учасників Антитерористичної операції здійснюється відповідно до Постанови КМУ від 01.03.2017 №110 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій інвалідів санаторно-курортними путівками» шляхом укладання договорів між управлінням соціального захисту, санаторно-курортними закладами та особами, що перебувають на обліку, як потребуючі санаторно-курортного лікування в межах виділених коштів пропорційно кількості осіб, взятих на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

          Відповідно до кошторисних призначень на 2017 рік управлінням укладено 11 договорів з санаторно-курортними закладами щодо оздоровлення учасників АТО. Станом на 01.09.2017 р. оздоровлено шість учасників АТО.

           З початку звітного року курс професійної адаптації пройшли три учасники Антитерористичної операції, ще шість проходять навчання на даний час. Один учасник АТО пройшов курс психологічної реабілітації.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано