A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

В облраді обговорили напрямки співробітництва з USAID

Дата: 13.08.2016 18:05
Кількість переглядів: 569

Установча зустріч у рамках реалізації Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) відбулась за участі голови Київської обласної ради Ганни Старикової, першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Льва Парцаладзе та представників Програми USAID ЛЕВ.

Також на заході були присутні заступник голови облради Миколи Стариченко, голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, підприємництва, торгівлі, регуляторної, інноваційно-інвестиційної політики, зовнішньоекономічних зв’язків та фінансового забезпечення розвитку області Сергій Кармазін, голова постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, децентралізації та адміністративно-територіального устрою Володимир Удовиченко, голова постійної комісії з питань управління комунальною власністю, приватизації, житлово-комунального господарства та впровадження енергозберігаючих технологій Вячеслав Хмельницький, голова постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Максим Запаскін, депутат облради Ігор Домбровський та представники Київської обласної державної адміністрації.

Під час наради обговорили деталі реалізації програми «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) на Київщині. Зустріч відбувалася у приміщенні документ-сервісу «ГОТОВО».

«Ми окреслили основні напрямки спільної роботи, зокрема представники USAID виказали готовність допомогти нам у розробленні стратегії розвитку бізнесу в області, плану впровадження цієї стратегії, організації навчання для державних службовців та персоналу сервісного центу в наданні послуг тощо», - резюмувала Ганна Старикова.

Також очільниця обласної ради зазначила, що основними завданнями на сьогодні є визначення основних правових, нормативних та адміністративних заходів, які покращують бізнес-середовище на Київщині, впровадження ефективного законодавства для розвитку малого та середнього підприємництва, зменшення регуляторних бар’єрів та спрощення процедур державного регулювання економіки на регіональному рівні.

Меморандум про співробітництво щодо реалізації програми USAID ЛЕВ у Київській області Київська обласна рада та Київська обласна державна адміністрація підписали ще на початку червня 2016 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано