A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

1 жовтня - День Захисників і Захисниць України💙💛

Дата: 01.10.2024 10:18
Кількість переглядів: 15

День Захисників і Захисниць України, який відзначають 1 жовтня, є символом глибокої поваги до тих, хто в різні часи стояв і продовжує стояти на захисті нашої Батьківщини. Ця дата обрана не випадково — вона збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, що здавна вважалася покровителькою українського козацтва. В цей день також відзначають День Українського козацтва, підкреслюючи історичний зв’язок між поколіннями Захисників України.

Важливість цього дня не можна переоцінити. Він є нагадуванням про тих, хто віддав своє життя за свободу України, і тих, хто щодня ризикує собою, аби ми могли жити в мирі. Цей день несе в собі не лише гордість за наших захисників, але й усвідомлення величезної відповідальності перед ними — зберегти ту свободу та незалежність, яку вони виборюють для нас.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість жити, працювати, виховувати дітей. На ваших плечах тримається наше майбутнє.

Схиляємо голови перед кожним і кожною, хто нині боронить незалежність нашої держави! Нехай ваша сила й відвага завжди будуть під захистом Божим, а незламний дух козацтва веде до Перемоги!

Вічна та світла пам'ять загиблим!

Честь і слава живим!

Слава Героям Україні! 

 

З повагою

Голова Бориспільської районної ради

Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано