A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулося засідання "круглого столу" на тему: "Соціальна підтримка сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України"

Дата: 30.09.2024 16:42
Кількість переглядів: 15

    30 вересня 2024 року прийняв участь у засіданні  «круглого столу» на тему: «Соціальна підтримка сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України», що відбувся в Бориспільській міській раді.

     Із вступним словом виступив Анатолій ОСТАПЕНКО – голова підкомітету з питань соціального  захисту ветеранів Комітету з питань соціальної політики та захисту права ветеранів, народний депутат України.

    У засіданні «круглого столу» взяли участь народні депутати України Сергій БУНІН та Олександр ФЕДІЄНКО, заступник Міністра у справах ветеранів України Руслан ПРИХОДЬКО, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Леся КАРНАУХ, начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан ДЯЧЕНКО, представники соціальних служб Бориспільщини та голови громадських організацій. 

   Відбулася ділова конструктивна розмова щодо спільної діяльності  влади та громадськості  по соціальній підтримці сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

    Секретар Бориспільської міської ради Владислав БАЙЧАС подякував учасникам «круглого столу» за  актуальність піднятих проблем і наголосив, що місцева  влада  робить все  можливе для соціальної підтримки сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова Бориспільської

районної ради

Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано