A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася чергова 23 сесія Бориспільської районної ради VIII скликання.

Дата: 26.09.2024 17:10
Кількість переглядів: 23

         26 вересня 2024 року відбулася 23 сесія Бориспільської районної ради Київської області VIII скликання. 

       Сесію відкрив голова районної ради Антон Мотрич, в якій взяли участь заступник голови Бориспільської районної військової адміністрації Андрій Синяков, керівники відділів і управлінь Бориспільської районної військової адміністрації, представники силових структур та керівники комунальних підприємств районної ради.

 

 

      Голова ради звернувся до депутатів вшанувати пам'ять загиблих Героїв нашої країни у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.

       Перед  початком  розгляду  питань порядку  денного сесії  голова ради вручив подяку Київської обласної ради депутату Бориспільської районної ради Євгенію Самойленку за особистий внесок у розвиток і зміцнення  місцевого самоврядування, значні особисті здобутки та високий професіоналізм та привітав усіх присутніх з прийдешнім святом – Днем захисників і захисниць України, яке відзначається 1 жовтня.

          На розгляд депутатів було внесено  9 питань.

Були прийняті рішення про затвердження районних Програм щодо забезпечення організації заходів з територіальної оборони місцевого рівня у Бориспільському районі Київської області, оперативного та сталого забезпечення формувань, об’єктів, що забезпечують обороноздатність та стійкість держави на території Бориспільського району Київської області та прийняли ряд рішень щодо життєдіяльності району.

      У зв’язку з тим, що в складі присяжних Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області відбулися зміни, було прийняте відповідне рішення щодо змін у їхньому складі. 

          Після розгляду питань порядку денного голова районної ради Антон Мотрич подякував усім присутнім за участь у роботі сесії.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано