A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Дорогі наші, чарівні жінки!

Дата: 06.03.2019 17:52
Кількість переглядів: 408

Вітаємо вас із найпрекраснішим святом тепла, любові та краси – 8-го Березня! Ви - головне наше багатство, душа і серце України! Ми висловлюємо вдячність кожній із вас за високий професіоналізм, за вміння надихати на перемоги та звершення, за невичерпну доброту та щедрість серця, за життєвий оптимізм і талант наповнювати життя чарівним світлом і теплом.

З особливою повагою та вдячністю вшановуємо учасниць антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, жительок Борисполя та Бориспільського району, які зі зброєю в руках боронять кордони держави, блискуче виконують бойові завдання як на передовій, так і в тилу, жінок, які трудяться в рядах волонтерів, сприяють  соціально-економічному розвитку країни на державній службі та в органах місцевого самоврядування. Адже українські жінки - не лише берегині домашнього вогнища, а й справжні воїни, якими ми пишаємось!

Війна з Росією зробила нас всіх великою нацією, яка стискає кулаки, долає біль та крок за кроком наближається до перемоги. Бо віримо в європейський шлях розвитку та процвітання України на чолі з діючим Президентом. Україна отримала історичний шанс на зміни, і він має бути реалізований!

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Бажаємо вам весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя, любові! Нехай завжди будуть поруч ті, хто любить вас і кого любите ви.

 

Голова Бориспільської районної державної адміністрації Олександр ТУРЕНКО

Голова Бориспільської районної ради Владислав БАЙЧАС

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано