A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

НА ПЕРЕМОГУ ЗІЙШЛОСЯ ПІВСЕЛА

Дата: 05.07.2016 17:33
Кількість переглядів: 582

Уселі Старе відзначали не лише Трійцю. З ініціативи депутата сільської ради Віталія Мартинюка відбулося свято вулиці Перемоги. Готуючи сценарій, депутат виконав титанічну роботу: через архіви сільської ради переписав усіх, хто відійшов у вічність з 1980 року і до сьогодні, згадавши їх добрим словом під час 10-хвилинної панахиди. Наведено статистичну картину і сучасності: нині на вулиці проживає 134 жінки, 114 чоловіків, з яких старожилів – 8, пенсіонерів – 29, дітей від 6 до 18 років – 31.

Хоча свято приурочили лише одній вулиці, на нього зійшлося ледь не півсела. І недарма, адже Перемога славиться середньою школою, церквою, сільським кладовищем.

Теплі слова лунали від жителів вулиці у прозі й у віршах. Привітав усіх зі святом і сільський голова Валерій Макаренко, наголосивши, що вулицю Перемоги треба ставити за приклад іншим, а такі свята мають стати традиційними.

На запрошення В. Мартинюка і В. Макаренка до старинців із концертом приїхав народний ансамбль «Терниця» з Борисполя під керівництвом Анатолія Пономаренка. Тож гарного настрою і мистецького запалу на святі вулиці Перемоги вистачало.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано