A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

На Київщині викрито міжрегіональний «конвертаційний центр» з обігом понад 240 млн. гривень

Дата: 28.08.2016 17:30
Кількість переглядів: 626

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно з Генеральною прокуратурою України, в ході досудового розслідування  кримінального провадження викрито «конвертаційний центр» створений групою осіб, що надавав послуги підприємствам реального сектору економіки приватної та державної форм власності м. Києва, Київської, Луганської та Донецької областей України.

В ході проведених обшуків, за місцями розташування офісних приміщень, місцями реєстрації і фактичного проживання організаторів та учасників «конвертаційного центру», вилучено 300 тис. грн., 12 печаток підконтрольних транзитно-конвертаційних підприємств, комп’ютерну техніку, бухгалтерську документацію, накладено арешти на 40 розрахункових рахунків 11 транзитно – конвертаційних підприємств у 9 банківських установах.

На даний час проводяться слідчі (розшукові) дії у відношенні учасників «конвертаційного центру» з метою притягнення їх до кримінальної відповідальності та забезпечення відшкодування завданих державі збитків.

ГУ ДФС у Київській області

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано