A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася сесія Бориспільської районної ради

Дата: 28.06.2023 09:25
Кількість переглядів: 155

       27 червня 2023 року відбулася 17 сесія Бориспільської районної ради VIIІ скликання.

    Сесію відкрив голова районної ради Антон МОТРИЧ, в якій взяли участь начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан ДЯЧЕНКО та його заступники, керівники відділів, управлінь, комунальних підприємств, депутат Київської обласної ради.

     Голова ради звернувся до депутатів вшанувати пам'ять загиблих захисників нашої країни у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.

     Перед  початком  розгляду  питань порядку  денного сесії  голова ради  привітав всіх присутніх з прийдешнім святом – Днем Конституції України та вручив Почесну грамоту та Подяку Київської обласної ради депутатам Бориспільської районної ради Дяковичу Роману Івановичу та Скіченко Альоні Анатоліївні. Побажав їм міцного здоров’я, родинного благополуччя, мирного неба та скорішої Перемоги! 

         На розгляд сесії ради було внесено ряд питань, які були передбачені на підтримку добровольчих формувань територіальних громад, територіального центру комплектації, архівної справи та інших господарських питань життєдіяльності району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано