A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

З Новим роком 2023!!!

Дата: 30.12.2022 09:18
Кількість переглядів: 2195

Шановні жителі Бориспільського району! 

          Напередодні Нового 2023 Року та Різдва Христового сердечно вітаємо Вас з прийдешніми святами, які є сакральними для нас, і маємо велику надію, що вони принесуть нашому багатостраждальному українському народу Перемогу й  Мир!
          Щороку ми з особливим трепетом чекаємо Нового Року та Різдва Христового, аби зібратися у родинному колі, поділитися душевним теплом, любов’ю і побажати один одному лише найкращого. 
          Цьогоріч, в умовах війни, не в усіх оселях сяятимуть новорічні ялинки. Цьогоріч ці свята сповнені скорботи, тривоги але і надії. 
          Рік минулий став для нас великим випробуванням на міцність духу й непереборність бажання жити у вільній незалежній державі. Наші доблесні  Збройні Сили України на чолі з нашим мужнім Президентом, Верховним Головнокомандувачем Володимиром Зеленським довели всьому світу, що українці – особлива нація, мужня, сталева й нескорена. За свою родину і за Батьківщину вони стоять на смерть і йдуть до переможного кінця. 
           Рік, що минає, став для кожного з нас роком переосмислення всіх цінностей нашого життя. Найголовнішими стали духовність, патріотизм та висока мотивація нашого народу, який  виборює свою  незалежність та свободу.  
          Хай  Новий Рік  стане для нас  переможним над лютим ворогом, над стражданнями, які принесли російські окупанти на нашу землю, а наші помисли, думки та вчинки, осяяні Перемогою, вестимуть нас у щасливе майбутнє нашої країни. Бажаємо всім міцного здоров’я, благополуччя, тепла й світла в кожну оселю, мирного неба над усією Україною!
          Бажаємо, щоб наші територіальні громади району досягли успіху в соціально- економічному та культурному розвитку, стали фінансово-спроможними та заможними. 
          Особливі слова подяки й шана нашим воїнам-захисникам, які в надзвичайно складних і нелюдських умовах, в сирих окопах, в холоді, не думаючи про своє життя, виборюють кожен клапоть рідної землі й не пускають ворога йти далі.  Хай кожного Воїна, Воїна Світла й Правди захистить Господь від ворожої кулі, збереже всім життя. Хай з Перемогою повернуться всі наші Герої до рідних домівок. 
          Вічна пам’ять і слава загиблим Героям! Хай народження Божого Сина вселить в наші серця віру в торжество добра й любові на землі.
          З Новим Роком та Різдвом Христовим! Слава Україні!


          Голова Бориспільської районної ради  
          Антон МОТРИЧ 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано