A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання з нагоди Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2022 10:21
Кількість переглядів: 1710

5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Свято було засновано за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН ще у 1985 році. Та в Україні волонтерський рух офіційно визнаний 2003 року Постановою Кабінету Міністрів. Активно відзначається цей День після Революції Гідності 2013 року. З того часу він став потужною силою у подоланні тих викликів у країні, які становлять загрозу для життя людей. У буремні для України часи волонтери рятували учасників Майдану від смерті, голоду й холоду. У період пандемії вони теж боролися за життя наших громадян. І ось уже вісім років як волонтери  відкрили свій другий фронт оборони нашої країни у війні з російськими окупантами.

    Сьогодні не можна уявити нинішнє наше воєнне життя без цих безстрашних, сміливих, з великими серцями, чуйних  і самовідданих людей, які незважаючи на небезпеку, поспішають туди, де на них дуже чекають – на передовій, в окупованих рашистами містах і селах. Вони рятують сотні тисяч людей, яких ворог позбавив усього – житла, тепла й води, хліба й ліків. У народі волонтерів  називають Ангелами добра й миру. Їх турботою стало не тільки цивільне населення, а й Збройні Сили України, тероборона, всі, хто потребує підтримки й допомоги.  Волонтери — Герої нашого тилу. Вони роблять все можливе й неможливе для наближення нашої Перемоги.

      Волонтери Бориспільщини є невід’ємною частиною волонтерського руху України, в якому задіяні чоловіки й жінки різного віку. Навіть діти не осторонь. Вони влаштовують благодійні ярмарки, шукають і знаходять різні шляхи допомоги нашій Армії.

Дякуємо кожному  з Вас, хто долучається до цієї святої справи, за Ваш патріотизм і людяність, жертовність і безкорисливість.

         Пишаємося Вами! Хай Бог береже Вас і Ваші родини!

         Разом ми сильні! Слава Україні! Слава Героям!

 

 

Голова Бориспільської районної ради 

         Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано