A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Шановні захисники і захисниці нашої незалежної України!

Дата: 14.10.2022 10:25
Кількість переглядів: 1580

З великою шаною і глибокою вдячність вітаємо Вас з Днем захисників і захисниць України. Не випадково саме 14 жовтня в день великого православного свята-Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається цей день. Здавна Пресвята Богородиця була покровителькою і заступницею славного Українського козацтва, а тепер і славного Українського війська.

Кожен день цієї кривавої війни народжує нових Героїв. Такої неймовірної хоробрості,  такої нечуваної відданості, яку сьогодні проявляєте Ви- наші захисники світ ще не знав. Ми гордимося нашими Збройними Силами, її командирами і рядовими воїнами, які ціною свого життя захищають нашу Україну, наші домівки, наймирніші у світі міста і села.

Доземно вклоняємося Вам, шановні захисники і захисниці за Ваш священний подвиг! Хай Пресвята Богородиця своїм Святим  Покровом захистить і збереже Вас, кожного воїна-захисника, вірних синів і вірних доньок України у боротьбі з ворогом.

Бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, добра, миру і злагоди. Ви-надійний щит України, її опора і щасливе майбутнє. Ми віримо у Вашу міць і непохитність. Ви щодня наближаєте День нашої Перемоги! Слава Україні! Слава Нації! Слава Героям!

 

З повагою голова районної ради

Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано