A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Відбулася сесія Бориспільської районної ради

Дата: 20.09.2022 17:29
Кількість переглядів: 1731

          Сьогодні, 20 вересня, відбулася  14 сесія   Бориспільської районної ради VIIІ скликання.
Сесію відкрив голова районної ради Антон Мотрич, в якій взяли участь начальник Бориспільської районної військової адміністрації Руслан Дяченко та його заступники, керівники відділів, управлінь, комунальних підприємств. Голова ради звернувся до депутатів вшанувати пам'ять загиблих захисників нашої країни у війні з російськими окупантами хвилиною мовчання.


          На розгляд депутатів було внесено  14 питань. Зокрема, було прийнято рішення 
«Про дострокове припинення повноважень депутата Бориспільської районної ради VІІІ скликання Будюка Юрія Григоровича». Його місце в списку депутатів посів  Яцюта Геннадій Віталійович, відносно якого й було прийнято відповідне рішення «Про початок повноважень депутата Бориспільської районної ради VІІІ скликання».
          У зв’язку з тим, що в складі присяжних Бориспільського міськрайонного суду Київської області та Яготинського районного суду Київської області  відбулися зміни, були прийняті відповідні рішення щодо змін у їхньому складі.   
          Депутати районної ради заслухали інформацію про діяльність комунальних підприємств Бориспільської районної ради – «ЗУБР», Бориспільське районне «Бюро технічної інвентаризації», «Бориспільська районна аптека» у 2021 – 2022 роках» та прийняли рішення інформацію взяти до відома.
          Сесія заслухала питання «Про розгляд звернення депутата Бориспільської районної ради Київської області Бобровніка Ю.В. про необхідність фінансової підтримки Добровольчих формувань територіальних громад», яке на сьогодні є дуже актуальним і потребує підтримки з боку і Київської обласної ради, і територіальних громад району. Депутати одноголосно проголосували за те, щоб направити дане рішення для розгляду та прийняття рішення вказаними органами. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано