A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

День міста Бориспіль

Дата: 16.09.2022 12:19
Кількість переглядів: 643

Шановні бориспільці та гості міста!

Зі святом Вас! З Днем міста!

 

Цьогоріч 17 вересня вся Бориспільська громада відзначає День міста. На нашу долю цей рік і цей час випав тривожним, важким і трагічним, воєнним часом. Кожен день найжорстокішої кровопролитної війни з російським окупантом ми карбуємо в своїй пам’яті й болісно переживаємо за наших захисників, за кожне віддане Україні життя, за міста й села, їх людей, які опинилися в окупації. Віддаємо почесті всім загиблим воїнам-патріотам, Героям цієї загарбницької, сатанинської війни, мета якої знищити Україну та її мирний, волелюбний і сотнями років нескорений московією народ.

Місто Бориспіль, як і багато інших міст і сіл нашої держави, стало прихистком для тисяч людей, які залишилися без житла, без найнеобхідніших умов життя. Місцева влада піклується про Вас, дорогі люди, докладає всіх зусиль, щоб створити Вам такі побутові умови, які б додали у Ваше життя хоч трохи спокою і впевненості в тому, що Ви не одні, що ми всі – одна велика родина. Сьогодні в нашій країні діють багато фронтів – воєнний, ідеологічний, культурний, економічний, політичний, волонтерський, молитовний і ще багато інших. Та всі вони спрямовані до однієї мети і найсвятішого бажання відвоювати захоплені агресором території і вийти переможцями з цієї варварської кривавої війни. День за днем бориспільці, весь наш народ своєю працею, кожен на своєму фронті наближує найжаданіший день – День Перемоги.

Стало вже доброю традицією до Дня міста приурочувати і вшановувати заслужених людей краю відзнаками і нагородами. І цей рік не буде виключенням. Бо, як ніколи, зараз всі без винятку установи, заклади, бізнес, підприємства – великі і малі, працюють з небувалою віддачею заради  Перемоги і заслуговують на увагу влади.

Незважаючи на те, що йде війна, життя не спиняється – народжуються нові сім’ї й дітки, школярі й студенти продовжують навчання, художники створюють нові полотна, поети й музиканти творять сучасну патріотичну пісню, ниви засіваються житами… І древнє, молоде місто Бориспіль  в таких умовах теж продовжує розвиватися. Воно ошатне і привабливе. Комунальні служби працюють на повну, забезпечують чистоту, чим зберігають обличчя міста – благоустроєного, спокійного, європейського.

А поліцейські патрулі та військові територіальної оборони вселяють впевненість, що місто і люди під пильним контролем і захистом.

Організовано розпочався новий навчальний рік у школах.

На сторожі здоров’я і захисту життя стоять наші лікарі… І весь цей потужний механізм життєдіяльності міста, його пульт знаходиться у надійних руках міської влади, яка робить все для того, щоб проживання його мешканців було зручним і комфортним. Щоб адміністративні послуги громадянам надавалися якісно й своєчасно, щоб добробут територіальної громади покращувався і зростав.

На соціально-економічний і культурний розвиток міста, безперечно, великий вплив має цілеспрямована і плідна робота міського голови і його заступників, депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, органів самоорганізації населення - вуличних, будинкових та квартальних комітетів, громадських формувань.

Хай і подальша Ваша згуртованість і єдність служать на благо громади!

Від імені депутатів Бориспільської районної ради і від себе особисто вітаю жителів міста з Днем його народження.

Бажаю Миру, Злагоди, Перемоги! Здоров’я й наснаги!

Хай Ваші думки, мрії, сподівання, шановні бориспільці, й надалі будуть достойними славного минулого міста.

Хай Ваша самовіддана праця стане запорукою достатку і благополуччя родин, процвітання міста, всієї України.

Хай Ваші душі будуть сповнені любов’ю, надією й вірою в щасливе й мирне майбутнє!

 

З повагою

Голова Бориспільської 

районної ради                                                                                                      Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано