A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Поліція: цього тижня зареєстровано 607 подій

Дата: 23.02.2022 14:58
Кількість переглядів: 902

За інформацією Бориспільського районного управління поліції в Київській області, в період із 12 по 18 лютого, на території п’яти територіальних громад зареєстровано 607 подій. Першість традиційно зберігає Бориспільська ОТГ. Тут зафіксовано 446 подій. У Пристоличній 73, Золочівська – 36, Вороньківська – 32, Гірська – 20. Крім того, на зазначених територіях чотири особи вважаються безвісти зниклими; було одне ДТП з потерпілими; зафіксовано смерть п’ятдесяти громадян.

Щодо злочинів, поліція звітує про 29, в тому числі дев’ять тяжких, як це видно з таблиці.

 

ОТГ

Всього

Тяжкі

Скоєно/розкрито

Скоєно/розкрито

Бориспільська ОТГ

22/7

8/4

Вороньківська ОТГ

0/0

0/0

Пристолична ОТГ

3/1

1/0

Гірська ОТГ

4/4

0/0

Золочівська ОТГ

0/0

0/0

Всього по району

29/12

9/4

 

За цей період правоохоронці зареєстрували 95 адміністративних правопорущень. Найбільше – за розпивання алкоголя в громадських місцях (скоадено 29 протоколів). За керування автотранспортом із порушеннями – 22. За ухилення батьків від виконання своїх батьківських обов’язків – 12. Порушення порядку поводження зі зброєю – 12. Куріння в громадських місцях – 5. Завідомо неправдиві виклики спецслужб – 4. Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння – 2. По одному протоколу було складено за наркотики, порушення правил торгівлі в тому числі спиртним, насильство, порушення правил додержання тиші, порушення правил адміністративного нагляду.

 

Нагадуємо, за порушення Законів України передбачені кримінальне та адміністративне покарання. Радимо дотримуватися законів. Це допоможе уникнути неприємностей та судового покарання. У випадку, якщо ви стали свідком правопорушення, повідомляйте про це поліцію за номером гарячої лінії 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано