A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

П’ять років вокальному колективу «Осіннє золото» Студениківської ОТГ

Дата: 10.02.2022 19:08
Кількість переглядів: 305

Сьогодні Народний аматорський вокальний колектив «Осіннє золото» Козлівського сільського клубу Студениківської територіальної громади святкує свій п’ятирічний ювілей. За цей час творчий колектив на чолі з художнім керівником Леонідом Мартиненком об’їздив всю округу, загалом дали 38 концертів. На фестивалі народної творчості «Ярмаринка», на національному Сорочинському ярмарку були нагороджені дипломом Лауреата 1-го ступеня. Колектив є Лауреатом і Першої премії на фестивалі «Наша пісня – наша доля», який проходив у Словенії.

Всього в колективі вісім учасниць. Наймолодша – Тетяна Ковалівська. Вона ж солістка колективу – «золотий» голос ансамблю. Співає дуетом із художнім керівником. Найповажніша учасниця – Галина Терещенко. Вона гуморист та ведуча.

Кожна із учасниць – індивідуальність: Галина Щербак, солістка, фанатка співу, співає зі школи, в неї співали її мама і бабуся. Ольга Литвин та Лариса Сєдіна – однокласниці, також співають разом зі школи. З того часу і донині – це чудовий дует.

Бориспільська районна рада вітає колектив на чолі з його керівником Леонідом Мартиненком з першим ювілеєм. Бажаємо вам здоров`я, творчого довголіття, успіхів та перемог. Хай ваша пісня буде дзвінкою і багатоголосою, торкається струн душі й радує серця слухачів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано