A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

На Бориспільщині цього тижня без тяжких злочинів

Дата: 18.01.2022 01:33
Кількість переглядів: 308

Кримінальна ситуація в Бориспільському районі, принаймні в п’яти територіальних громадах, залишає бажати кращого. І тут справа не стільки в роботі правоохоронців, а в необдуманих вчинках окремих членів цих громад.

За інформацією Бориспільського районного управління поліції, в період із 8 по 14 січня 2022 року було зареєстровано 588 подій. Більше чотирьох сотень – у Бориспільській ОТГ. Інші в Пристоличній (54), Вороньківській (31), Гірській (30), Золочівській (30).

Також мали місце дві пожежі, дві людини вважаються безвісти зниклими, трапилося чотири ДТП.

Упродовж цього періоду сталося тридцять злочинів, вісімнадцять із яких правоохоронці розкрили за гарячим слідом. Тяжких злочинів не зареєстровано.

 

ОТГ

Скоєно/розкрито

Бориспільська ОТГ

23/14

Вороньківська ОТГ

2/1

Пристолична ОТГ

2/1

Золочівська ОТГ

2/1

Гірська ОТГ

1/1

Всього по району

30/18

 

Не обійшлося за минулий тиждень і без адміністративних правопорушень. Таких маємо аж 72. Найбільше складено протоколів за керування транспортними засобами (33). За куріння в громадських місцях – 11. Були випадки домашнього насильства – 9. Розпивання спиртного – 4. Неправомірне користування зброєю – 4. Ухилення батьків від опіки та виховання дітей – 3. Неправдивий виклик – 2. Було два випадки злісної непокори вимогам поліцейського. Одне дрібне хуліганство, а також один випадок порушення тиші.

Якщо ви стали свідком злочину та інших неправомірних дій, зателефонуйте в поліцію за номером 102. Тільки наша спільна небайдужість допоможе попередити злочини або розкрити їх за гарячим слідом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано