A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Найбільше адмінпорушень у новому році пов’язані з керуванням автомобілем напідпитку

Дата: 10.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 315

Допоки всі ми перебували на новорічно-різдвяних канікулах, правоохоронці працювали по охороні громадського порядку та розкритті кримінальних справ. Так, у період із 1 по 7 січня 2022 року, в Бориспільському управлінні поліції зареєстрували 579 подій. Також сталося дві пожежі (обидві в Золочівській ОТГ), одне ДТП (Бориспільська), 39 громадян пішли з цього життя, двоє людей по Бориспільській ОТГ вважаються зниклими безвісти.

Найменше подій реєстрували по Гірській ОТГ – 26, наступна – Вороньківська (29), у Пристоличній 37 подій, Золочівській – 49. Найбільше в Бориспільській ОТГ – 438.

 

У цей період також було скоєно 31 злочин, із яких вдалося розкрити лише тринадцять. Одне сталося в Гірській ОТГ (не розкритий), одне в Вороньківській (не розкритий), три в Пристоличній (один розкритий), 26 у Бориспільській (12 розкритих). В Золочівській ОТГ злочинів не реєстрували. При цьому в Бориспільській ОТГ було скоєно п’ять тяжких злочинів, із яких два розкрили за гарячим слідом.

 

Стосовно адміністративних правопорушень, їх було не так уже й багато – 53. Більшість – двадцять одне – за порушення правил керування автомобілем, у тому числі керування напідпитку. Також фіксували розпивання алкоголю в громадських місцях, завідомо неправдиві виклики, домашнє насильство, ухилення батьків від виконання своїх обов’язків по догляду за дітьми, поводження зі зброєю, наркотики, злісну непокору поліції.

 

Звертаємо вашу увагу, якщо ви стали свідком злочину та інших неправомірних дій, зателефонуйте в поліцію за номером 102. Тільки наша спільна небайдужість допоможе попередити злочини або розкрити їх за гарячим слідом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано