A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання голови Бориспільської районної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 31.12.2021 12:01
Кількість переглядів: 342

Дорогі жителі територіальних громад Бориспільського району! 2021 рік добігає кінця. Він був непростим для всіх нас. Ми разом з вами доклали чимало зусиль, щоб і районна рада, і територіальні громади злагоджено запрацювали в умовах адміністративно-територіальної реформи та місцевого самоврядування. Все, що ми з вами робили, було направлено на створення необхідних і сприятливих умов для комфортного і безпечного проживання всіх мешканців району.

Час не стоїть на місці. Є зміни і вони, будемо сподіватись, на краще. Громади міцніють, набираються досвіду. Перед районною радою, депутатами стоїть завдання продовжувати формувати та узгоджувати спільні інтереси громад, створювати та підтримувати оптимальні та орієнтовані на потреби людей мережі закладів освіти, медицини, культури, соціального захисту та багато іншого. Цей рік показав, що ми з вами партнери і робимо спільну та добру справу, яку продовжимо і в наступному 2022 році.

Напередодні Різдва Христового та Нового року від імені районної ради хочу побажати, щоб наступний рік, як кажуть у народі, був кращий, ніж торік. Бажаю, щоб у Новому році здійснилися наші мрії, щоб у наших домівках було тепло, світло і затишно, був достаток, злагода - у суспільстві. Щоб у нашій Україні нарешті запанував мир. Щоб кожна мати народжувала своїх синів і дочок тільки для щастя. Щоб ми всі були здорові. Щоб люди поважного віку мали захищену старість, а діти, молодь – щасливе майбутнє.

Шановні земляки!

Хай Різдво Христове, народження Сина Божого, нашого Спасителя принесе у кожен дім, у кожне серце велику радість, добро і любов.

З Новорічними і Різдвяними святами вас!

Антон МОТРИЧ

голова Бориспільської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте зміни в районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано