A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 24.03.2017 19:52
Кількість переглядів: 97

21 березня  2017 року Бориспільською районною радою Київської області прийнято рішення «Про здійснення державно-приватного партнерства та проведення інвестиційного конкурсу з визначення приватного партнерства».

Мета: визначення суб’єкта господарювання, який забезпечить створення найкращих умов для будівництва (реконструкції) об'єкту комунальної власності, розташованого на території Бориспільської центральної районної лікарні в м. Бориспіль та для отримання соціально-економічного ефекту від спільної діяльності партнерів з надання послуг у сфері охорони здоров?я.

Об'єкт конкурсу: комунальна власність – надання послуг у сфері охорони здоров’я населення Бориспільського району та міста Бориспіль.

Вид договору, що укладається: договір про спільну діяльність, концесія.

Строк здійснення ДПП: 49 (сорок дев’ять) років.

Ініціатор конкурсу (приватний партнер) Товариство з обмеженою відповідальністю «СканДіагностика» (вул. Глибоцька, буд. 32 а, м. Бориспіль, Київської області, 03800).

Адреса, за якою приймаються повідомлення про наміри участі у конкурсі, пропозиції від учасників конкурсу, надається конкурсна документація: вул. Київський шлях, 74, м. Бориспіль, Київська область 08300 (Бориспільська районна рада).

Години прийому: понеділок – четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця з 08:00 до 16:45 . Телефон: (04595) 6 10 07.

Проведення конкурсу починається з дати опублікування даного оголошення. Строк подання заявок на участь у конкурсі складає 32 календарних днів.

Пропозиції від учасників конкурсу приймаються до 15 год. 00 хв. 24 квітня 2017 року.

Розпечатування конвертів із поданими пропозиціями буде проводитися о 11 год00 хв. 26 квітня 2017 року, за адресою: м.Бориспіль, вул.. Київський шлях, 74, третій поверх, Великий актовий зал.

Повідомлення про отримання додаткової інформації щодо проведення конкурсу направляється учасником конкурсу до конкурсної комісії за адресою: вул. Київський шлях, 74, м. Бориспіль.

Основні кваліфікаційні вимоги до учасника конкурсу:

1. Відповідність претендента ознакам приватного партнера згідно з Законом України «Про державно-приватне партнерство».

  1.  Відсутність процедури банкрутства, відсутність процедури ліквідації претендента (витяг з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, а також копія виписки з Єдиного державного реєстру).
  2. Спеціалізація учасника повинна відповідати меті діяльності у рамках проекту(довідка із зазначенням класифікації видів діяльності підприємства).
  3. Наявність документально підтвердженого досвіду виконання робіт щодо будівництва (реконструкції) або інформація про проведення зустрічей, переговорів, підписанні з суб’єктом господарювання договори або інші документи, що стосуються проекту.
  4. Внесення приватним партнером інвестицій в об’єкт партнерства із  джерел не заборонених законодавством.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано