A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Бориспільська районна рада щиро вітає з Ювілейним Днем народження Наталію Миколаївну Дзюбу, Яготинського міського голову, досвідченого і талановитого керівника, прекрасну людину, красиву і мудру жінку!

Дата: 07.08.2021 10:37
Кількість переглядів: 759

Шановна Наталіє Миколаївно! 

       У цей чудовий серпневий день прийміть найщиріші побажання доброго здоров’я, успіхів, щастя, благополуччя, добра і любові! Позаду славні роки і випробувань, і гартування, накопичення безцінного скарбу - життєвого досвіду, який Ви здобували  там, куди вела Вас доля - і на освітянській ниві, і в органах влади. А попереду - чи не найвідповідальніший і наднелегкий час Вашого життя. Ви - Жінка - Керманич. А за цим розуміється і Жінка - Борець, і Жінка - Берегиня. Саме такою Ви і є. Ви маєте особливий заряд витримки, впевненості в собі, у своїх діях, рішучості і дипломатії. І це є запорукою миру, злагоди там, де Ви є. За свою самовіддану працю маєте чимало подяк і нагород. Серед них і Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня. Та найвищою і найціннішою Вашою нагородою є довіра людей, громади. Свій спокій, своє благополуччя, свої надії і сподівання, своє майбутнє ось уже більше 10 років вони пов’язують з Вами. 

       Все Ваше життя, шановна ювілярко, сповнено неспокоєм душі, прагненням працювати заради людей і їх блага, відстоювати їх інтереси, захищати від всіх вітрів і негод, всіляких негараздів. 

       Дякуємо Вам, Наталіє Миколаївно, за плідну працю, за Ваш талант справжнього керівника, хай збудуться всі Ваші мрії. 

       Божого і людського благословіння у життті, у добрих справах. Хай людська шана і повага надихають Вас на нові і нові звершення. Хай Господь дарує Вам і Вашій родині многії і щасливії літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано