A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Привітання голови Бориспільської районної ради зі святом Останнього дзвоника

Дата: 28.05.2021 11:55
Кількість переглядів: 510

Дорогі юні друзі!

Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі Святом останнього дзвоника, що знаменує подолання чергової сходинки у вашому житті! Розум, знання, високий професіоналізм - завжди будуть затребуваними!

Насамперед, вітаю наших випускників! Сьогодні перед вами відкриті усі двері. Будьте завжди впевнені у собі, справжніми Людьми, достойними поваги. Хай міцними будуть ваші крила та успішного вам польоту до здійснення мрій!

Низький уклін вам, дорогі освітяни та батьки — за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх дітей і вихованців, за віру в їх здібності й обдарування. Бажаю, щоб ви завжди відчували заслужену гордість за свою невтомну працю!

Для наймолодших та учнів середніх класів - радісного, безтурботного, цікавого і сповненого яскравих вражень літнього відпочинку!

Вітаю і громаду Бориспільщини. Адже День Останнього дзвоника є, по-справжньому, всенародним святом. Вірю, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо майбутнє нашого району - дітей, учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу та на гідному рівні представлятимуть її у світі!

Антон МОТРИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано