A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бориспільська районна рада
Київська область

Інтерв’ю телеканалу «СТБ»

Дата: 18.05.2021 11:00
Кількість переглядів: 522

Голова Бориспільської районної ради Антон Мотрич дав інтерв’ю телеканалу «СТБ» щодо продажу поліклінічного відділення Бориспільської центральної районної лікарні.

Сьогодні 18 травня під час інтерв’ю з журналістом телеканалу «СТБ» Антон Мотрич, як очільник Бориспільської райради, наголосив на негативному ставленні до рішення Вороньківської громади щодо продажу поліклінічного відділення Бориспільської центральної районної лікарні.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, рішенням Бориспільської районної ради у 2019 році будівлю дитячої поліклініки було передано найбільш дотаційній Старинській сільській раді для фінансової підтримки за рахунок податків.

У результаті реформування адміністративно-територіального устрою України, наразі село Старе входить до складу Вороньківської об‘єднаної територіальної громади. Відповідно право власності на вказану будівлю має Вороньківська сільська рада.

Відповідаючи на запитання журналіста, Антон Мотрич висвітлив питання повноважень райради та розповів, що на сьогодні районна рада розглядає юридичні підстави та можливість для повернення цього майна громаді району.

Також голова райради акцентував увагу на тому, що Бориспільська районна рада не відчужила жодного об’єкта комунальної власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Найкраща громада в Бориспільському районі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано